Belföld

Szlovák focicsapatot vehet a TriGránit

A Slovan pozsonyi focicsapat értékesítése terén komoly jelentkezőként tartják számon a TriGránit társaságot, amely leginkább a klub ingatlana iránt érdeklődik – adta hírül a szlovákiai Új Szó című napilap online kiadása.

Az Új Szó Zászlós Gábort, a TriGránit szlovákiai igazgatóját idézi, aki elmondta, hogy leginkább a futballklub ingatlanai iránt érdeklődnek, amelyek közvetlenül a pozsonyi Polus City Center mellett találhatók.


A lap forrásai szerint, ha a TriGránit szerezné meg a stadiont, akkor egy korszerűsített, járulékos szolgáltatásokkal rendelkező sportstadionná varázsolná, ami szervesen kötődne a már meglévő Polus kereskedelmi-szórakoztató épületegyütteshez.

Az eladóként érdekelt Milan Valašík a pravda.sk szlovák online lapnak elmondta, hogy a Slovan sportlétesítményeinek értékesítése terén komoly vevőként jelentkezett a TriGránit.

Bár úgy tűnik, hogy az ügyletből Demján Sándor cégét csupán az ingatlan érdekli, lehetséges, hogy az üzletembernek más tervei is vannak a szlovák csapattal. A cégvezető ugyanis mintegy 3 évig, egészen 2003 októberi lemondásáig a magyar labdarúgásban vállalt jelentős szerepet. Demján a Magyar Labdarúgó Liga elnöke volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik