Belföld

Az AxFlow-ról

Az AXFLOW CSOPORT A POZITÍV TÉRFOGAT-KISZORÍTÁSÚ SZIVATTYÚK ÉS KIEGÉSZÍTŐ BERENDEZÉSEI piacának legnagyobb, legtöbb tapasztalattal rendelkező, és biztos pénzügyi alapokon álló PÁNEURÓPAI KERESKEDELMI HÁLÓZATA.

Az Európa Unió 20 országának ipara számít beszállítói kapacitásunkra, magas színvonalú szolgáltatási rendszerünknek illetve munkatársaink szakértelmének köszönhetően.
Forgalmazott termékeinket főként azon partnereinknek ajánljuk, akiknek a környezet védelme, a higiénia, az előállított termékek egységessége, a kopás- és korrózióállóság, valamint a hosszú élettartam elsőrangú fontosságú, akár rendkívül szélsőséges üzemi körülmények között is. Termékeink egyebek mellett kielégítik a mérgező, robbanás veszélyes, gázosodó, gyúlékony valamint egyéb káros és veszélyes anyagok mozgatása közben fellépő különleges igényeket is – melyek elengedthetetlen követelménye a tökéletes szigetelés,  a szivárgás mentesség, valamint a biztonsági- és egészségügyi kockázatok minimalizálása.


Kínálatunk magában foglalja az excentrikus csiga-, a sűrített levegő- ill. mechanikus hajtású kétkamrás membrán-, forgódugattyús-, fogaskerék-, és tömlőszivattyúkat, perisztaltikus- és membrános vegyszeradagolókat, de a szennyvizek, zagyok kezelésére alkalmas egyéb berendezéseket gyártó piacvezető partnereink termékeit is.


VÁLASSZA AZ AXFLOW SZOLGÁLTATÁSAIT, MELY ÖN ÉS A GYÁRTÓ KÖZÖTTI KÖZVETLEN KAPOCSKÉNT MINDIG A TECHNOLÓGIAILAG OPTIMÁLIS,KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST ADJA FOLYADÉK KEZELÉSI ALKALMAZÁSOKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRE
VERSENYKÉPES ÁRON A LEGTÖBB ÉRTÉK KÍNÁLATÁVAL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik