Belföld

A DHL elnyerte az APC „Real-Time InfraStruXure” díját

2004. december 16., Budapest – Az American Power Conversion (Nasdaq: APCC) (APC) Magyarországi Képviselete bejelentette, hogy a DHL Magyarország elnyerte a „Real-Time InfraStruXure" díjat, amelyet a cég az APC-vel közös végfelhasználói szakmai nap keretében vehetett át az APC-től.

A cég ezzel több, mint 400-ra bővíti a világszerte díjazott vállalatok körét. Ezt az elismerést azok a vállalatok kapják, amelyek számára kiemelt fontosságú a fizikai IT infrastruktúra, és az InfraStruXure™ rendszer telepítésével javítják rendelkezésre állásukat, skálázható megoldással csökkentik teljes informatikai rendszerük költségét, s minderről előadást és bemutatót tartottak más szakmabeli végfelhasználóknak.

A hazai nagyvállalatok számára egyre kritikusabb informatikai rendszereik folyamatos rendelkezésre állása. Erre jó példa a DHL, ahol a megbízható szolgáltatás érdekében az adatoknak a nap 24 órájában folyamatosan elérhetőknek kell lenniük. Az APC InfraStruXureTM rack-alapú tápellátás-védelmi rendszere erre kínál megoldást, és komplex módon nemcsak a rendelkezésre állásról gondoskodik, hanem megoldódik a kábelmenedzsment és a teljesítményelosztás kérdése, valamint a szerverszoba minden fontos paraméterét (hőmérséklet, páratartalom) is proaktív módon figyelheti a használó, a kritikus értékeknél pedig a rendszer automatikus figyelmeztető jelzést küld. Az APC InfraStruXureTM megoldása ezt az igényt elégíti ki olyan moduláris, előre gyártott építőelemekkel, amelyek rugalmas, könnyen használható és könnyen szervizelhető csomagban integrálják a tápellátási, a hűtési és tápfelügyeleti funkciókat.

A díjazott vállalat képviselője, Nagy Endre, a DHL Magyarország Kft. informatikai igazgatója elmodnta, hogy a DHL-nél az APC InfrastruXureTM szolgál az informatikai rendszer alapjául, és azért választották ezt a megoldást, mert biztos informatikai hátteret jelent évente közel 650.000 küldemény célba juttatása során.

A „Real-Time InfraStruXure” díjat azok a vállalatok kapják meg, amelyek az InfraStruXure-rel demonstrálják, milyen fontosnak tartják cégük biztonságos működését. 2005-ben szeretnénk további szakmai napokat tartani az APC Szakmai Tanácsadó Programja (Customer Advocacy Program keretében). A rendezvény igen hatékonynak bizonyult, hiszen az ügyfeleknek alkalmuk nyílik közvetlenül a felhasználótól hallani az InfraStruXure-ről, és akár személyesen is megtekinteni a rendszert.” – mondta Bíró Viktor, az APC közép- és délkelet-európai képviseleteinek regionális vezetője. Az elismerést azoknak a vállalatoknak adja az APC világszerte, amelyek a hálózatok létfontosságú fizikai infrastruktúráját biztosítandó InfraStruXure™ rendszer telepítésével javítják rendelkezésre állásukat, skálázható megoldással csökkentik teljes informatikai rendszerük költségét, s minderről előadást és bemutatót tartottak más szakmabeli végfelhasználóknak.
###

Az American Power Conversion (www.apc.com):
Az 1981-ben alapított (a Nasdaq-on: APCC név alatt jegyzett) American Power Conversion piacvezető a globális és teljeskörű, az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító megoldások terén. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál az otthoni felhasználók és a vállalatok részére, amelyek javítják bármilyen méretű érzékeny elektronikai berendezés, kommunikációs és ipari berendezés és informatikai hálózat rendelkezésre állását és teljesítményét. A West Kingstonban (Rhode Island) székelő APC 2003. december 31-én zárult pénzügyi évében 1,46 milliárd dollár forgalmat ért el, és szerepel a világ legsikeresebb vállalatait felsoroló Fortune 1000, a Nasdaq 100 és S&P 500 listán.

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni az APC-ről és annak megoldásairól, látogassa meg honlapunkat: www.apc.com, vagy hívja a (1) 487-6220-as telefonszámot.

További információk:

Helli Tibor
APC Magyarország Kereskedelmi Képviselet
1123 Budapest, Alkotás u. 53. „C” épület, II.em.
Tel: +36 (1) 487 6220, Fax: +36 (1) 487 6230
E-mail: tibor.helli@apcc.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik