Belföld

Megnyitotta budapesti irodáját a ProLogis

A ProLogis az új iroda segítségével könnyebben szolgálhatja ki helyi és globális ügyfeleit Magyarországon.

A logisztikai parkokat és szolgáltatásokat fejlesztő ProLogis 2004. december elsején hivatalosan is megnyitotta budapesti irodáját a Bank Center Citibank tornyában, a Szabadság tér 7 alatt, Budapest üzleti negyedében.

“Nagyon örülünk, hogy így hatékonyabban szolgálhatjuk ki helyi és globális ügyfeleink igényeit Magyarországon, és szoros együttműködésben oldhatjuk meg disztribúciós raktárterület igényeiket” – mondta Steve Meyer, a ProLogis európai elnöke és operációs vezetője az iroda megnyitóünnepségén.

“Az új iroda megnyitásával tovább fokozzuk fejlesztési, lízing és felvásárlási aktivitásunkat a magyarországi logisztikai ingatlanok piacán” tette hozzá Roger Peters, a ProLogis alelnöke, a budapesti kirendeltség vezetője.

Jelenleg is épül a ProLogis Park Budapest, amely létesítmény a fővárostól tizennyolc kilométerre dél-nyugatra, az M5-ös autópálya és az M0-s körgyűrű kereszteződése mellett, kiváló logisztikai adottságokkal rendelkező helyszínen, a gyáli leágazás közelében található

A ProLogis vezető a disztribúciós létesítmények és szolgáltatások piacán. A vállalat ezerkilencszáznegyvennyolc létesítményével, 26,6 millió négyzetméter alapterülettel összesen hetvenegy piacon van jelen Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. A ProLogis a jövőben is tovább fejleszti az iparág első és legnagyobb disztribúciós-létesítmény hálózatát, amely a ProLogis Operating System segítségével kíván a “Globális Disztribúciós Megoldás” lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik