Belföld

Segít a Mol a Tátra újraerdősítésében

A Mol-csoport 20 millió koronát, azaz több mint 120 millió forintot ajándékoz a Tátra helyreállítására és csatlakozik szlovákiai civil szervezetek által kezdeményezett "Fákat a Tátrába" segélyprogramhoz.

A Slovnaft, a Mol-csoport tagja, 15 millió korona összeggel segíti a szélvihar által tönkretett Magas-Tátrát.

A közvetlen segítség mellett a MOL-csoport csatlakozik a “Fákat a Tátrába” segélyprogramhoz, amelybe a Csoport működési területéről hét kulcsországot kapcsol be. A projekthez mindenki hozzájárulhat, aki a MOL-csoport töltőállomásain Magyarországon, Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Ausztriában, Romániában és Szlovéniában szimbolikusan megveszi “saját facsemetéit”. Az ajándékozó hozzájárulásáért cserébe a kampány jelképével díszített matricát kap.

A Slovnaft kiemelkedő teljesítménye jócskán hozzájárult a Mol kitűnő idei eredményeihez. A szlovák olajfinomító az idei első kilenc hónapban több mint megnégyszerezte az IFRS rendszer alapján számolt, konszolidált, nem auditált adó utáni eredményét, 7,9 milliárd koronára (257 millió dollárra), a tavalyi megfelelő időszak 1,8 milliárd koronájáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik