Belföld

Bővülnek a lehetőségek a budai eladó ingatlanokat keresők körének…

Mamár az eladó ingatlanokat keresők túlnyomó részt az Internetet hívják segítségül elsőként, hogy megtalálják számukra a legjobb eladó lakást, házat, vagy telket. Naponta születnek az új weboldalak ... mint a hihetetlen látogatottsággal elindult www.budailakasok.hu és a www.budaivillak.hu is!

A LAGUNA Ingatlanközpont 1997-ben megalapított irodája, immáron 7éve kényeztet bennünket vevőket, kifejezetten a budai zöldövezeti régióban eladó ingatlanokkal, lakásokkal, házakkal, villákkal, iker-, és sorházakkal, telkekkal. Erről a szinte naponta frissülő www.lagunaingatlan.hu weboldalról meg is győződhettünk, ám most igen nagy változások következnek!

Manapság valamennyi ingatlanközvetítő, értékesítő, tanácsadó céget igen jelentősen érint az ingatlanpiac recessziója, a pénz, a tőke átrendeződése, “vissza a tőzsdére” alapelv, ami talán nem is olyan időszerű egyenlőre …

Azt mondja a “nagy könyv”, enni, inni, aludni, szórakozni, és még számos ni-vel kezdődő tevékenység mellett, lakni is kell! Nem érteni miért is ez az általánosan érezhető lakás-, ingatlanvásárlási kedv csökkenés??!!

Kezdenek szétválni az ingatlantvásárlók igényhatárai, Jobban keresik a kis, olcsó lakásokat, ill. aki NAGYOT akar, az válogathat a NAGY lakások …azaz a nagy házak, villák között!

Kevés az időnk, állandóan rohanunk, mégis lakni kellene, méghozzá a számunkra lehető legideálisabb helyen, ill. ingatlanban. Akkor hogyan találjuk meg a legmegfelelőbbet??? A neten! Aha! Beírom a keresőbe, hogy “eladó budai ingatlanok, vagy eladó lakások, és mit hoz ki??? 25ezer találatot! Na ezért érdemes szűkíteni a kört!

A mai őrületes Internet szolgáltatás világában érdemes a keresett témában egyszerüen beíírni azt, amit keresünk, ám – most jön az “okosság” – egyből abban a formában ahogy keressük, és DOMAIN-ként!

Mit is keresünk??? Budai lakásokat??, akkor www.budailakasok.hu Hát nem evidens???

Mit is keresünk Eladó budai villákat??? Akkor www.budaivillak.hu Naná! ..és ez nem a TV csatorna, hanem az evidencia!

Ha nem beszélünk magyarul, hanem csak külföldiül, és ingatlant keresünk??? akkor www.estates.hu! Próbálják ki most! S lőn világosság … azaz nem is …inkább választék!

Próbálják ki most! Ha másért nem az érdekességért!

Az internet az a bolt, ami sosem zár be! Akár mikor szeretnénk nyitva van, tudunk válogatni, információt kérni, üzenetet hagyni, vagy csak “pukkadozni” mik vannak! Ja! Bérbeadó ingatlanok … Hmmm Ez legyen inkább a következő cikk fő témája! … addig is jó keresgélést kívánok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik