Belföld

Élvonal Internet Roadshow 2004.12.02.-án Budapesten!

Változtassa az Internetet költséghelyből azonnal nyereség forrásává!


A roadshow idén Budapesten 2004.december 2-án, a Bara Hotelbe (Hegyalja ut 34-36) várja az érdeklődőket.
Jelentkezés és felvilágosítás:
Telefon: 06 1 436-10-45 Fax: 06 1 436-10-34
E-mail:jegyrendeles@internetroadshow.hu Web: www.internetroadshow.hu


Az egynapos szakmai előadások célja, hogy a kis-, közép- és mikrovállalkozók olyan azonnal használható, gyakorlati tudást szerezzenek, amellyel jelentősen növelhetik az Internet használatának hatékonyságát és ezen keresztül a forgalmukat.


Az előadások átölelik az Internet egész területét az alapoktól az Internetes kereskedelmen és pénzügyek kezelésén keresztül az Internet biztonságos használatáig.

Az Élvonal Internet Roadshow itt mutatja be, hogy az Internet milyen fontos szerepet játszik a cégek, vállalkozások életében, a weboldalak kialakításától indulva, a weboldalak kétoldalú kommunikációs feladatain keresztül, az online áruházig bezárólag.
Az Élvonal Internet Roadshow egyik fő feladata, hogy felhívja a cégvezetők, a marketing-és értékesítési vezetők figyelmét arra, hogy Magyarországon az Internetes jelenlét, az Internetes kommunikáció milyen lehetőségeket rejt, ezekre élő vagy már megvalósult megoldásokkal érvel és rá mutat azokra a költség hatékony módszerekre, melyek az Interneten keresztül megtérülő befektetések jelentőségére utalnak.
Az Élvonal Internet Roadshow weboldala, mely a www.internetroadshow.hu oldalon érhető el részletesen bemutatja a roadshow küldetését, feladatait, minden héten hírlevélben tájékoztatja olvasóit az elmúlt hét rendezvényeiről. A weboldal ezen felül használható információkat nyújt az érdeklődők, a felhasználók számára az „Internet világának” változásairól, érdekesebb híreiről, eseményeiről.
Természetesen az oldal rendelkezik egy Online Shop-al is, ahol minden termék, ami a roadshow-al kapcsolatos megvásárolható, a nap 24 órájában.
Az Élvonal Internet Roadshow-t támogatók és a szervezők lehetővé tették, hogy a kamarai tagok 20%-os kedvezményben részesüljenek, amennyiben részt kívánnak venni a rendezvényen.
Azok a kedves érdeklődők, akik eljönnek ezekre az előadásokra, nem csak napi szinten használható ismeretekkel gazdagodnak, hanem haza vihetnek egy Élvonal Internet Roadshow táskát, mely az előadások anyagait bemutató multimédiás CD-t, nyereményeket, ajándékokat és népszerű gazdasági újságokat is tartalmaznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik