Belföld

Ismét informatikai cég a legjobb munkahelyek között

Az informatikai cégek évek óta rendszeresen érnek el dobogós helyezést a Hewitt Inside és Figyelő Legjobb Munkahely-felmérésében.

Két évvel ezelőtt a NEXON elsőként végzett. Tavaly a Microsoft Magyarországnak sikerült ugyan ez a bravúr, míg a National Instruments Europe Kft. a második helyezést érte el. November 3.-án ismét a NEXON ügyvezető igazgatója, Ocskay Szilárd állhatott fel a képzeletbeli dobogóra a Westend Hilton Hotelben megrendezett díjátadó ünnepségen.
Az idén negyedik alkalommal megrendezett Legjobb Munkahely-felmérésben 95 vállalat 19.265 dolgozója vett részt. A díjakat két – Kis- és középvállalatok, valamint Nagyvállalatok – kategóriában osztották ki a szervezők. A kutatás eredményei alapján 2004-ben Magyarország Legjobb Munkahelye a Debreceni Hőszolgáltató Rt. és a T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. lett.
Kis- és középvállalatok kategóriában a második helyezést a NEXON érte el, mely tavaly a cégvezetés döntése alapján nem indult-, két évvel ezelőtt viszont aranyérmet nyert a megmérettetésen. Ezzel ismét bekerült egy informatikai cég a dobogósok közé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik