Belföld

Független rendszerintegrátorként folytatja tevékenységét az Axis Kft.

Befejezi a Sybase-disztribúciós tevékenységét az Axis Számítástechnikai Kft., miután a Sybase regionális irányítás alatt levő, önálló céget hozott létre Magyarországon. Az Axis és leányvállalata, az Axis Consulting a továbbiakban platform-független rendszerintegrátorként működik. „Az Axis visszatér ahhoz a szerepéhez, amit mindig is a legjobban értett: csúcstechnológiák felhasználásával készít megbízható rendszereket," mondta Czuprik Zoltán, az Axis ügyvezetője, majd hozzá tette: „az Axis kínálatában már most is a piaci igényeket tükröző súllyal vannak jelen az elterjedt technológiák, amiből az adott feladathoz mindig a legjobban illeszkedőt kínáljuk ügyfeleinknek."

A Sybase-zel Magyarországon 1992 óta foglalkozott az Axis Kft. A cég az első időkben a disztribúciós feladatok mellett Sybase-alkalmazások fejlesztőjeként is megjelent a piacon. A partnerhálózat megerősödésével 2001-ben a képviseletet leányvállalata, a Sybase Magyarország Kft. vette át, míg az Axis más technológiákat is felvett kínálatába. Az új helyzetben a Sybase Magyarország Kft. átadja folyó szerződéseit és kapcsolatait, de az új Sybase-képvisletet támogatásával az év végéig eleget tesz a központosított közbeszerzésben meglevő szerződésének.


Röviden az Axisról:
A másfél évtizede alakult, ma már cégcsoportként működő Axis Számítástechnikai Kft. országos működésű, platform-független szoftverfejlesztéssel és konzultációval, valamint a Cognos Inc.. termékeinek képviseletével foglalkozó vállalkozás. A magyar top 100 tagjainak rendszeres szállítójaként vevőkörünkbe tartozik számos bank, telekommunikációs, szolgáltató és ipari cég, és partnerként fogadnak el bennünket a hazai informatikai piac meghatározó szereplői. Munkánk elismerését jelzi kormányzati keretszerződésünk, valamint NATO beszállítói státuszunk, amihez a minőséget teljes körű ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik