Belföld

Microsoft elismerés a SZÁMALK Informatika Rt-nek

A Microsoft Magyarország Kft. nagyvállalati ügyfeleket kiszolgáló csapata újonnan meghirdetett partneri programjának keretei közt három területen is számít a SZÁMALK Informatika Rt. kereskedelmi és műszaki szakértelmére.

A közös ügyfélegyeztetések és lehetőségek felmérése után, illetve a meglévő szakmai tudás ismeretében a Microsoft Magyarország Kft. a 2005-ös üzleti évben a SZÁMALK Informatika Rt-t stratégiai „Go-to-Market” (GTM) partnerként kezeli az alábbi területeken:

• Kommunikációs Infrastruktúra

• Intranet/Extranet Portal

• Áttérés Windows Server 2003-ra

A SZÁMALK Informatika Rt számára az együttműködés ezen formája kiemelt elismerést jelent, hiszen az informatikai piac megjelölt területein a GTM szerződés alapján a Microsofttal közösen jelenik meg, illetve tevékenységéhez üzleti és szakmai segítséget is kap. Az ügyfelek számára természetesen kettős az előny, a Microsoft alkalmazásában álló szakértők bevonása minden esetben garanciát nyújt az ajánlott megoldás működőképességére, a lehető legjobb licenszelési konstrukció kidolgozására, a megvalósítás során pedig a legjobb ár/érték arányú megoldás implementációjára.

A Microsoft Magyarország Kft. GTM partneri kezdeményezését a tavalyi pénzügyi évben hirdette meg először, ennek eredménye több sikeres üzlet és projekt volt, amelyek a tapasztalatok szerint minden esetben a szoros együttműködés eredményeképpen valósultak meg. A 2005-ös pénzügyi évben annak érdekében, hogy a partnerekkel való együttműködés még hatékonyabb legyen, a partnerségi feltételek keményebbé váltak és pontosításra kerültek. Ezen pontosítások eredménye reményeink szerint hatékony együttműködés lesz, amely hosszú és rövid távon egyaránt is ügyfeleink érdekeit szolgálja és segíti őket a költséghatékony módon megvalósítható informatikai infrastruktúra és az arra épülő csoportmunka alkalmazások kialakításában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik