Belföld

3 Mbit/s üzleti ADSL az Externettől!

Az Externet Magyarországon elsőként 3 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást indított üzleti előfizetők számára Externet PowerDSL néven.

Budapest, 2004. október 19.: Az Externet Magyarországon elsőként 3 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást indított üzleti előfizetők számára Externet PowerDSL néven. A szolgáltatással elérhető legmagasabb sávszélesség letöltési irányban 3 Mbit/s, feltöltési irányban 768 Kbit/s, amely a piacon jelenleg elérhető sávszélesség kétszerese. Az új PowerDSL csomag az Externet többi szolgáltatásához hasonlóan e-mail vírus- és spamszűrést is tartalmaz, az előfizetői oldalon Cisco router biztosítja a helyi hálózat biztonságos csatlakozását.

Az Externet PowerDSL a nagy sávszélesség-igényű vállalatok számára egyedülálló alternatívát biztosít a kétszer-háromszor drágább bérelt vonali összeköttetések kiváltására. A szolgáltatás jelenleg a Matáv ADSL szolgáltatási területeken érhető el már havi nettó 88 900 forintos ártól.

Az Externet Informatikai Kft. az econet.hu cégcsoport tagja, mely a hazai internetes és informatikai piac meghatározó tőzsdei vállalata. További információk a www.externet.hu és a www.econet.hu weboldalon.

Kapcsolat:
Externet Informatikai Kft.
info@externet.hu
Telefon: 06 56 523 111

Ajánlott videó

Olvasói sztorik