Belföld

Nemzetközi és hazai üzleti ajánlatok. Kereskedelem, export, import. INGYENES regisztráció.

Üzleti információk, kereskedelmi ajánlatok a világ számos pontjáról. Mindenki számára korlátlanul elérhető információkkal. Használja ki ön is ezt a kedvező lehetőséget, tegye közzé üzleti ajánlatait INGYEN!!! A határok nélküli siker kulcsa. ITD Center.

Termékek és cégek, nemzetközi üzleti ajánlatok, INGYENES hirdetések!

A Nemzetközi kereskedelmi cégkatalógus központ lehetőségeket nyújt cégeknek, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat ismertté tegyék hazánkban és a világ minden pontján.

A regisztráció, a hirdetések közzététele INGYENES és 1, 3, vagy 6 hónapra szól!

Használja fel kereskedelmi kapcsolatai bővítésére, az export, import termékei értékesítésére, illetve beszerzésére, új üzleti partnerek felkutatására.

Üzleti ajánlatok és keresletek

A cégkatalógusban külön keresletekre és kínálatokra bontva is kereshet, egy erre a célra kifejlesztett részletes kereső rendszer segítségével. A szöveges keresőben pedig elegendő kulcsszavakat megadni, és máris több cég termékei, és szolgáltatásai közül válogathat.

Termékek, szolgáltatások.

A cégkatalógus az ipar és mezőgazdaság minden ágazatát lefedi, beleértve a szolgáltatások széles körét is.

INGYENES üzleti ajánlatok

A regisztráció ebben az esetben azt jelenti, hogy információkat tehet közzé a cégéről, termékéről, szolgáltatásáról. Regisztráció után akár több terméket és szolgáltatást is megnevezhet. Képeket is feltölthet termékeiről. Feltüntetheti címét és elérhetőségeit. Az ingyenes regisztráció 1, 3, vagy 6 hónapra szól. Adatai nyilvánosak, nem csak regisztrált felhasználók látogathatják. Megadhatja, hogy mely termékeket keresi, illetve kínálja. Belépési kódja segítségével adatait bármikor módosíthatja, törölheti, akár új képeket tölthet fel, vagy törölheti azokat. Lejárat előtt a hirdetések meghosszabíthatóak. A felhasználói oldalán elhelyezett számláló segítségével ellenőrizheti ajánlata látogatottságát is.

Tegye közzé kereskedelmi hirdetéseit.

www.itdcenter.com

e-mail: info@itdcenter.hu

Tel: (06-1) 323-1635

Fax: (06-1) 323-1636

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik