Belföld

Külkereskedelm, export, import ügyintézés. Major Imp-Ex Külkereskedelmi Iroda

A külkereskedelem, export, import ügyintézés a fő feladatunk. Eseti és rendszeres megbízások alapján vállaljuk az export, import ügyintézéseket, bármilyen árucikk esetén, bármekkora tételben. Nem kell főállású munkatársat alkalmaznia, mert áraink rendkívűl kedvezőek.

A külkereskedelem, export, import ügyintézés nem túl egyszerû feladat. Számtalan jogszabály, törvény, szabályozás vonatkozik az export, import tevékenységekre, nem beszélve a külkereskedelem által felölelt, alkalmazott egyéb tevékenységekrõl mint szállítmányszervezés, raktározás, logisztika, vámügyintézés, biztosítási formák stb.

– Már Önnek is eszébe jutott, hogy változtatna beszállítóján és inkább import beszerzési forrásból vásárolná termékeit, közvetlenül a gyártótól, vagy a kinti nagykereskedésekbõl?

– Új export lehetõségeket talált, de a jogszabályok útvesztõjében elakadt?

– Talán elõfordult, hogy bele is vágott a külkereskedelem, export, import tevékenységbe, de nagyobb kárt okozott magának mint hasznot?

– Elege van abból, hogy nem tudja, mi mennyibe kerül, mit kap a pénzéért cserébe? Nem kapott konkrét információt, késõbb kiderült, hogy több százezer forintba kerülne az ügylet teljesítése, vagy csak konténernyi mennyiséget lehet behozni, holott kezdetben Önnek kisebb mennyiségre lenne szüksége?

Nem is gondolná, hogy bizonyos export, import ügyleteket olcsóbban és kényelmesebben is meg lehet valósítani.

A külkereskedelem, export, import ügyintézés irodánk szakterülete, amit teljeskörûen látunk el.

Irodánk olyan komplex szolgáltatást nyújt, mely Magyarországon egyedülálló! Megbízóink válláról levesszük a külkereskedelem, export, import bonyolítással kapcsolatos összes terhet, a rendelés elõkészítésétõl kezdve a fuvar megszervezésén át a vámkezelésig.

Több éves munkatapasztalattal rendelkezünk, referenciáinkon keresztül új partnereink számot kaphatnak gyors, hatékony, átlátható és pontos külkereskedelmi tevékenységünkrõl. Díjaink alacsonyak, elõre meghatározottak, így régi és új megbízóinknak nem kell napokat eltölteni alkudozással vagy felesleges, idõt rabló tárgyalással. Sok más céggel ellentétben nem árulunk zsákbamacskát, hiszen honlapunkon fel van tüntetve az általunk elvégzett munka és az export, import ügyintézés díjszabása.

Ingyenes külker tanácsadással is szolgálunk

Tekintse meg külker fórumunkat! Lehet, hogy mások is találkoztak hasonló problémával mint, Ön, vagy csak szeretnék megosztani tapasztalataikat.

Olvassa el a gyakran feltett kérdésekre adott válaszainkat.

Miért elõnyösebb az Ön számára, ha egy szakértõ külkereskedelmi iroda intézi az export, import ügyeit?

1. Mert egyszerre áll rendelkezésére egy szakképzett külkereskedõkbõl, vámügyintézõkbõl, logisztikusokból, jogászokból és könyvelõkbõl álló csapat.

2. Mert ha nem rendszeres az export, import tevékenysége, mi a feladatokat akkor is ellátjuk Ön helyett.

3. Elõre tervezheti költségeit, hiszen a külker árlistában jelzett díj ellenében dolgozunk.

4. Nem kell külön irodát, berendezéseket tartani és fizetni a költségeket, hiszen saját irodánkban végezzük az összes munkafolyamatot.

Ez a jól bevált rendszer megbízóink érdekeit szem elõtt tartva évek óta gördülékenyen és eredményesen mûködik.

Cégünkről, szolgáltatásainkról és árainkról a www.majorimpex.com honlapon olvashat.

Címünk: 1086 Budapest, Erdélyi u. 15.

Tel: (06-1) 323-1635

Fax: (06-1) 323-1636

E-mail: info@majorimpex.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik