Belföld

A Kanizsa Trend bemutatja…

Az andante bútorok gyártója ismét megrendezi őszi termékbemutatóját: a Comforta2004 kiállítást, hogy méltó körülmények között rukkolhasson elő újdonságaival.

Az andante bútorok gyártója ismét megrendezte őszi termékbemutatóját: a Comforta2004 kiállítást, hogy méltó körülmények között rukkolhasson elő újdonságaival. A Kanizsa Trend Kft. neve és márkaneve már a célcsoport 65%-a számára ismert, az andante-kollekció fogalmához egyre többen megtisztelően magas színvonalat és olyan célcsoportot kötnek, mely környezetére igényes, és erre áldozni is kíván. Az idei kiállítással egybekötött vásár szlogenje „Az andante világa mindenkit magával ragad”, mellyel a gyártó azt kívánja kommunikálni, hogy a változó igényeket kielégítő széles választékkal –mely mindenkit megragad- várja szakmai partnereit, valamint a hétvégi nyílt napokra érkező látogatókat.

Tizennégy vadonatúj andante modellt állítottak a fejlesztők csatasorba, ugyanakkor továbbépítették a tavaly kedvező visszhangra talált folyamatot is, miszerint a már bizonyított, sikeres modellek hiányzó (általában ágyfunkcióval ellátott) típusainak utánfejlesztésével biztosnak ígérkező lehetőséget aknáznak ki.
A megszokott minőségi bőrök mellett a könnyű tisztíthatóságával a gyermekes családoknak nagy segítséget nyújtó, magas komfortérzetű novalife szövetek ismét előtérbe kerültek. Nagy sikerként könyvelhető el, hogy a novalife bevonóanyag idén szeptemberben az „Év kreatív terméke” díjat kapta meg Angliában, melyet pár évvel ezelőtt a mikrochip, illetve a CD-lemez nyert el.

A Quattro Mobili Bútorszalon (Nagykanizsa, Ady u. 45.) szolgál színhelyül a Kanizsa Trend Kft, az IKL és a székspecialista Danubia Mohács termékeinek bemutatásához.

Szeptember 27-étől kezdődően a kereskedelmi partnerek képviselői tettek eleget a gyártó meghívásának, ezzel párhuzamosan sor került lakberendezési, valamint életstílus-magazinok, helyi lapok képviselőinek fogadására is. A kiállítók mind hűséges vásárlóikra, mind a termékeikkel ismerkedni vágyókra továbbra is számítanak!

Október 4-től pedig ismét találkozhatunk az andante világával a televíziós csatornákon (TV2, mtv, Viasat3, Spektrum), valamint a lakberendező-, életstílus lapokban, női és családi magazinokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik