Belföld

SaSfLy.NeT – a barátságos Internet Partner

Cégünk a SaSfLy.NeT, egy internetes vállalkozás. Közel 100 domain név kapcsolható cégünkhöz. Ezek között megtalálható osztrák, kanadai, lengyel partnereink website-jai. Tárhelyet és e-mail szolgáltatást, online adatbázis elérhetőséget biztosítunk, valamint honlapokat készítünk. A SaSfLy.NeT mint barátságos Internet Partner komplex informatikai megoldást biztosít Cégek számára, így számítógép felügyeletet lát el és Internetet is szolgáltat(ADSL, dial-up, bérelt vonal). Elégedett ügyfeleink a refrenciáink (PharmaProject Kft., Gévimpex Kft., Hungaro-Bonheur Kft.-Rendezvénycentrum, Simply-Logistics Kft., Kóka Ferenc Művészeti Alapítvány, Caffe 2003 Rendezvényszervező Bt.) Szolgáltatásaink között szerepel még a számítástechnikai eszközök forgalmazása, vékony kliens technológia, hálózat tervezés és kivitelezés. Elkészítjük szalaghírdetését (banner), banner kampányt készítünk, biztosítunk különböző fórumokon való megjelenést, hirdetéseket, körleveleket, értesítést nemcsak a felhasználók, hanem a média felé is.

Sokaknak az értékesítés vagy a marketing első helyen áll, amelybe hatalmas összegeket invesztálnak.

A termék- vagy szolgáltatásinformáció olyan dolog, amit csak akkor mutatunk meg, amikor az ügyfél előttünk van. Nyomtathatunk katalógusokat, de ki is tehetjük az információkat a website-ra is, amivel költségeket takaríthatunk meg!

Cégünk vállalja weblapok elkészítését akár az internetre akár egy vállalaton belüli intranetre.Ha szeretne zenét, videót vagy csak szöveget szeretne elhelyezni lépjen kapcsolatba velünk. Ezenfelül vállalunk teljeskörű minőségi hosting szolgáltatást is, amely az állandó megbízható tartalmi karbantartáson túl lehetőséget ad a rendszer folyamataos fejlesztésére. Leendő Ügyfeleink számára teljeskörű hálózati infrastruktúrát, nagy kapacitású szervereket és tartalmi karbantartást biztosítunk.

Vállaljuk Szalaghirdetések, ikonok linkek cseréjét más egyrészt hasonló érdekeltségű siteokkal másrészt általános témájújú siteokkal való lebonyolítását.

Hogyha Ön pénzt szeretne keresni vagy esetleg fordítva, fizetne, hogy hírdetése megjelenjen valahol, mi föl vállaljuk ennek adminisztrációját. Megkeressük a megfelelő programokat, regisztráljuk és Önnek nincs más dolga minthogy az érkező csekkeket váltja ki vagy felmérést készít a megnövekedett forgalomról.

Ahhoz, hogy megfelelő szolgálatatásokkal, termékekkel tudjon megjelenni és érvényesülni a piacon érdemes felméréseket, statisztikákat készíteni. Esetleg segítünk ötletet adni, hogy mivel lehetne buzdítani a böngészőket, hogy vegyenek részt a felmérésben. Elkészítjük a kérdőíveket és kiértékeljük azokat, jól látható informatív ábrákon. Tartalomfejlesztés: Egyrészt vállalunk egyszeri vagy bizonyos időközönként tartalomfejlesztést, másrészt távoli tartalom menedzselést.

Népszerűsítésként egy stratégiát kidolgozva, különböző eszközöket igénybe véve több ezer látogató fogja felkeresni az Ön weblapját naponta. Ezen szolgáltatásunk magába foglalja a teljesség igénye nélkül csak párat kiemelve a következő összetevőket: különböző fórumokon való megjelenést, hírdetéseket, körleveleket, értesítést nemcsak a felhasználók felé hanem a média felé is és még sok egyéb lehetőséget felhasználva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik