Belföld

Magyarul is kész az XP 2-es szervizpakkja

Gyártásra kész állapotba került a magyar Windows XP SP2.A szervizcsomag egy hét múlva letölthető lesz az internetről.

Október végétől pedig CD formában ingyenesen megrendelhető a Microsoft weboldaláról. Az ígérteknek megfelelően szeptember elejére elkészült magyar változat körülbelül egy hét múlva válik elérhetővé a http://download.microsoft.com weboldalon vagy a Windows XP automatikus frissítés-szolgáltatásán keresztül.

A már Windows XP rendszert használók úgy tudnak a legegyszerűbben hozzájutni a magyar nyelvű változathoz, hogy bekapcsolják a Windows XP Automatikus frissítés funkcióját. Ebben az esetben automatikusan letöltődnek a Windows XP legújabb biztonsági frissítései, ezzel együtt az SP2 is. Ezen felül ekkor egy új telepítő-szoftverhez is hozzá lehet jutni, amellyel optimalizálható az SP2 és a Windows XP jövőbeli frissítéseinek letöltése. A szervizcsomag ingyenes CD változatban is elérhető lesz, október végén juthatnak hozzá a felhasználók.

A SP2 csomagban található frissítések és továbbfejlesztések erősebb biztonsági beállításokat tartalmaznak, a számítógép kezelés jobb menedzselését és felügyeletét teszik lehetővé, valamint hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzést biztosítanak a felhasználóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik