Belföld

Arnold Mihály egy logisztikai cég igazgatóságában

Többek között Arnold Mihály, a Vám- és Pénzügyőrség egykori országos parancsnoka is igazgatósági tagságot vállalt a Békés Nemzetközi Szállítmányozási és Kereskedelmi Kft.-ből most alakult Békéslog Rt.-ben – tudta meg a Népszabadság.

Fabriczy Elemér, Békéslog Rt. vezetője a Népszabadságnak elmondta: a most megválasztott tagokhoz – Arnold mellett Muszbek Mihály vállalkozóhoz, Csaba Attilához, a logisztika magyar szakmai nagyjához, illetve Vörös Lászlóhoz, Pest megye egykori vámparancsnokához – baráti szálak fűzik. Kizárólag ezért jelentek meg az új tagok cégében.

A Békés Megyei Logisztikai Központban vámudvart is üzemeltető társaságban Arnold Mihály csak olyan szerepet vállalt, ami semmilyen módon nem kötődik vámügyekhez, és Muszbek Mihály sem befektetőként érkezett – szögezte le.

Arnold Mihály, a VPOP tavaly év elején nyugdíjba vonult vezetője a Népszabadság kérdésére elmondta, hogy egyelőre nem döntötte el, meddig marad a Békéslog Rt.-ben, azt azonban leszögezte, hogy a vámügyi hatóságok felé nem fogja képviselni a céget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik