Belföld

Szombaton indul a BNV

A Hungexpo Rt. szeptember 11-19. között rendezi meg a 108. Budapesti Nemzetközi Vásárt (BNV) a Budapesti Vásárközpontban - ismertették szervezők keddi sajtótájékoztatójukon.

Davidovics Iván, a Hungexpo Rt. kiállítási igazgatója elmondta, hogy a 108. BNV a család, az otthon téma köré szerveződik.

A Hungexpo Rt. tájékoztatása szerint az idén a BNV-n és a vele egy időben önálló név alatt megrendezésre kerülő Infomarket, Intersound, Ingatlan-expo és Magyar Világ kiállításon összesen 17 ország 790 kiállítója mutatkozik be 21 516 négyzetméteren.

A kiállításokat egész napos családi programok egészítik ki, illetve számos árut kedvezményes áron kínálnak a gyártók, kereskedők.

Kele András, az Infomarket információtechnológiai és telekommunikációs vásár igazgatója elmondta, hogy több kiállító is, köztük a Sony Playstation 2 új játékokat mutat be.

A sajtótájékoztatón Barabás János, a Hungexpo Rt. vezérigazgatója átadta az ez évi BNV-nagydíjakat. Az idén kilencen pályáztak a cím elnyerésére.

BNV-nagydíjat nyert a Hollóházi Porcelán Rt. Bacchus kollekciója, a Mariann Kreatív Kft. papír ablakkép családja, a Quality Direct Kft. Vorwerk Kobold 135 takarítógépe és a Zsolnay porcelánmanufaktúra Rt. Tavasz termékcsaládja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik