Belföld

Már csak 10 nap van hátra a Paralimpia rajtjáig!

Szurkoljon és támogassa a magyar Paralimpiai Csapatot a Vodafone-nal! Ha Ön Vodafone-os és hozzá kíván járulni a magyar parasportolók támogatásához, kérjük, küldje az ATHEN szót sms-ben a 06/90/676-917-es telefonszámra.

Magyarországról 38 versenyző, köztük 16 újonc utazik Athénba a Paralimpia Játékokra, ahol 10 sportágban állnak majd rajthoz.

A Vodafone Magyarország 2000-ben már bizonyította, hogy kiemelt feladatának tekinti a paralimpiai sportolók támogatását és sportolási lehetőségeik búvítését, ugyanis 4 évre szóló főtámogatói szerződést írt alá a Magyar Paralimpiai Bizottsággal.

Idén, az Olimpia évében ismét életre hívta azt a prémium SMS-számot, melynek teljes bevételét jótékny céllal felajánlja a Magyar Paralimpiai Bizottságnak. A segítség biztosítja az athéni Paralimpiára készülő sportolók felkészülését, versenyen való indulását, a szükséges sporteszközök beszerzését és természetesen a tehetséges parasportolók felkutatását, emellett lehetőség adódik arra, hogy a paralimpiai sportágak és sportolók a legszélesebb körben ismertté váljanak.

A Magyar Paralimpiai Bizottság folyamatos megsegítésével kívánja kifejezni azt, hogy egyenrangúnak tekinti a paralimpikonokat az olimpikonokkal és felhívja a figyelmet rendkívüli teljesítményükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik