Belföld

PGSM dealer branding átalakítás SA-FA Design szerint

Eddig a PANNON GSM 150 viszonteladói boltja újult meg a SA-FA Kft. tervei alapján és generál-kivitelezésében.

A SA-FA Kft. 2003 tavaszán megbízást kapott a PGSM részéről, hogy komplett belsőépítészeti design fejlesszen ki a viszonteladói bolthálózata részére.
A terv tartalmaz egy modul rendszerű bútorcsaládot, hozzá kapcsolódó építészeti (álmennyezeti, fal és padló) megjelenéssel, és alkalmas arra, hogy bármilyen alapterületű viszonteladói bolt berendezhető legyen általa, továbbá az adott bolt teljes építészeti és bútorszerelési munkái 7-12 nap alatt elvégezhetők legyenek. Mindezek mellett fontos kritérium volt a terv megvalósításánál, annak piacképes ára, hiszen konkrét keretösszeg állt rendelkezésre az üzletek átalakításánál.

Ilyen rendszerrel 2003-ban mintegy 70 (2003. augusztus végétől november elejéig), 2004-ben pedig ezidáig további 80 viszonteladói boltot rendeztünk be a PANNON GSM részére.

A XII. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat bírálóbizottsága a SA-FA Kft-t elismerésben részesítette a 2003. évben megvalósított „Azonos arculattal rendelkező üzlethálózat tervezése és kivitelezése a Pannon GSM Rt. Részére” című jelentős innovációért.

Bővebb információt a http://www.sa-fa.hu oldalon talál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik