Belföld

Az Experience Music Project az Epicor®-t választotta ügyviteli folyamatainak korszerűsítésére, s ezzel jelentős költségmegtakarítást ért el

Az Epicor Procurement integrált beszerzési megoldásokat kínál a beszerzési folyamatok kézbentartására, a számlák követésére és részletes kimutatások készítésére.

IRVINE, 2004. augusztus 24. – A középméretű vállalatoknak kínált integrált ügyviteli rendszerek vezető szállítója, az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC) bejelentette, hogy az Experience Music Project (EMP) interaktív zenei múzeum, – amely az amerikai popzenét meghatározó kifejezésmód történetét mutatja be – jelentős költségmegtakarítást ért el az Epicor Procurement használatával.

A látogatók interaktív részvételével zajló kiállítási programokra specializálódott seattle-i központú EMP a múzeumok nagy részével ellentétben egész évben folyamatosan frissíti kiállításainak anyagát. Ez a hatalmas feladat, amelyet 215 alkalmazott lát el, olyan műszaki infrastruktúrát igényel, amely pontosan és hatékonyan képes kezelni az intézmény beszerzési és elszámolási funkcióit.

Az Epicor Procurement egy teljes beszerzés-felügyeleti megoldás, amely zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a vevők és a szállítók között a termékek és szolgáltatások közvetett és közvetlen beszerzése során. Az Epicor Procurement rendszer részeként az Epicor for Non-Profit Organizations nevű ügyviteli rendszer biztosítja az EMP számára, hogy a jóváhagyásokat még a beszerzési költségek felmerülése előtt megszerezze és dokumentálja, továbbá lehetővé teszi a vezetőség számára az elszámolási kódok áttekintését, valamint a ráfordítások projektenkénti nyomon követését és jóváhagyását.

Paula Reeves, az EMP beszerzési szakértője szerint az Epicor Procurement körülbelül 15 munkaórát takarít meg hetente az EMP könyvelési osztályának, ahonnan az Epicor Procurement automatikus munkafolyamat-kezelési funkciójának köszönhetően már nem szükséges kiküldeni a számlákat az egyes részlegeknek. – „Az Epicor Procurement rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy projektkódok, összeg, vagy elszámolási kódok szerint küldjük az igényléseket jóváhagyásra, így sokkal pontosabban nyomon követhetjük a kiadásokat” – mondta Reeves. – „Emellett az Epicor Procurement a nem katalogizált tételek beszerzésére is módot ad, ami rendkívül fontos, mivel a legtöbb költségünk ebbe a kategóriába tartozik.”

Az Epicor Procurement megbízható online munkafolyamat-kezelési megoldása segít a költségek felügyeletében azáltal, hogy megszünteti a szabályozatlan szerződés nélküli vásárlásokat, valamint feleslegessé teszi a beszerzési eljárások papíralapú rögzítését. A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, éjjel-nappal elkészíthessék igénylésüket.

Az Epicor Non-Profit nagy teljesítményű és rugalmas vállalatirányítási megoldás a nonprofit szervezetek számára. – „Az az igény, hogy több munkát végezzünk el kevesebb ráfordítással, nem csak a nonprofit szervezetekre jellemző. A közepes méretű piaci vállalkozások is folyamatosan keresik a költségcsökkentő és a hatékonyságot fokozó megoldásokat és technológiákat” – világított rá Scott Hays, az Epicor szállítói kapcsolatkezeléssel foglalkozó megoldásainak értékesítési igazgatója. – „Az Epicor Procurement a szerződéses fegyelem fokozásával, az ellenőrizetlen költekezések csökkentésével, az idő- és erőforrás-pazarló tevékenységek egyszerűsítésével eredményez jelentős költségmegtakarítást és hoz profitot.”

Az Experience Music Projectről
Az amerikai popzenében rejlő kreativitás és innováció felfedezésére vállalkozó EMP (www.emplive.com) egy különleges múzeum, amely a rock ’n’ roll lényegének, valamint a rockzenének más zenei irányzatokra gyakorolt hatásának megragadására és visszaadására törekszik. Az EMP dinamikus struktúráján belül teljes érzékszervi tapasztalat várja a látogatókat. A látogatók elkészíthetik saját zenéjüket, láthatják és tanulmányozhatják az EMP több mint 80 ezer tételből álló gyűjteményének ritka tárgyait, különféle zenei különlegességeket hallgathatnak meg az egyedülálló kiállításokon. A 16 ezer négyzetméteres sokszínű és szokatlan kinézetű múzeum a város szívében, a Seattle Centernél helyezkedik el és 2003. június 23-án kezdte meg működését.


Az Epicor Software Corporation
Az Epicor 20 éve világszerte elismerten vezetőnek számít a közepes vállalkozásoknak kínált integrált vállalati erőforrás-tervezési (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) és szállítóilánc-felügyeleti (SCM) szoftvermegoldások terén. A Scala megvásárlásával az Epicor 140 országban több mint 20 ezer ügyfelet kiszolgálva a közepes vállalkozási piac globális vezetőjévé vált. Az Epicor a webszolgáltatásokhoz hasonló innovatív technológiák használatával fejleszt átfogó, iparág-specifikus megoldásokat a gyártási, a disztribúciós, a vállalati szolgáltatás-automatizálási és a vendéglátóipari szektor számára. Ezzel lehetővé teszi a vállalatok számára az üzleti folyamatok hatékonyságának fokozását a versenyelőny megszerzése és megtartása érdekében. A hosszú távú növekedést elősegítő méretezhetőségen és rugalmasságon túl az Epicor megoldásait szolgáltatások széles skálája egészíti ki. A kínált megoldások alacsonyan tartják a teljes élettartamra vetített összköltséget, amellyel segítik a gyors befektetés-megtérülést.
Az Epicor globális központja a kaliforniai Irvine-ben található, kirendeltségei és társvállalatai a világ minden pontján működnek. Ha további információt szeretne olvasni, látogassa meg a vállalat weboldalát a www.epicor.com címen.

# # #

Az Epicor az Epicor Software Corporation bejegyzett védjegye, az Epicor Procurement és az Epicor for Non-profit pedig védjegye. Minden más megemlített védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokában van. A dokumentumban leírt termékek és szolgáltatások az Epicor Software Corporation termékei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik