Belföld

Mindenki tudja, hogy tõzsdei ügyeletekkel sok pénzt lehet keresni, de Ön tudja, hogy hogyan?

Ha igen, akkor Ön már a Bahamákon lakik, és Aston Martinnal jár. Ha mégsem, akkor itt a nagy lehetőség, hogy megértse és megtanulja, hogyan lehet komoly nyereséget elérni a világ legnagyobb tőzsdéin. A Learn To Trade.Com alapítója, George Karpouzis bemutatja Önnek a tengerentúli tőzsdék világát.

Mindenki tudja, hogy tőzsdei ügyeletekkel sok pénzt lehet keresni, de Ön tudja, hogy hogyan?

Ha igen, akkor Ön már a Bahamákon lakik, és Aston Martinnal jár. Ha mégsem, akkor itt a nagy lehetőség, hogy megértse és megtanulja, hogyan lehet komoly nyereséget elérni a világ legnagyobb tőzsdéin.

A Learn To Trade.Com alapítója, George Karpouzis bemutatja Önnek a tengerentúli tőzsdék világát. Részvényekkel, opciókkal és devizákkal kereskedhet, miközben ésszerűen korlátozza a kockázatot a maximális profit elérése érdekében.

Ha úgy érzi, hogy kinőtte a BÉT-et, akkor a megszerzett tudás birtokában nyugodtan kereskedhet az Interneten keresztül otthonról, irodájából. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Regisztráljon díjmentes bemutató szemináriumunkra, ahol ízelítőt kaphat a témákból.
Időpont: 2004. augusztus 25. 18:00 – 20:00

Ha eldöntötte, hogy szüksége van arra a tudásra, amit egy sztár bróker tudhat a tőzsdéről, akkor ne habozzon, és jelentkezzen a 2004. szeptember 4-5. között tartandó intenzív szemináriumra!
Szemináriumon való részvétel díja: 74.000 Ft + 25% Áfa / nap.
Jelentkezést csak korlátozott számban tudunk elfogadni!

Az ülőhelyek száma korlátozott ezért kérjük minél előbb jelentkezzen!

Telefon: 06-70-452-4003

Ajánlott videó

Olvasói sztorik