Belföld

Együtt a magyar csapat sikeréért! Go Para!

A Magyar Paralimpiai Bizottság a XII. Athéni Paralimpiai játékokhoz kapcsolódóan, melyet 2004. szeptember 17-28. között rendeznek meg, 2004. július 19-én országos SMS reklámkampányba kezd.

A Magyar Paralimpiai Bizottság 2004. július 19-én együttműködésben a Vodafone mobilszolgáltatóval, a Pallas Technologies informatikai céggel, a Solution Reklámügynökséggel és a Metropolis Stúdióval országos SMS reklámkampányba kezd, melynek célja a magyar paralimpiai mozgalom népszerűsítése és adományok gyűjtése a paralimpiai sportolók sikeres athéni szerepléséhez, valamint paralimpiai tudósítások minél több médiában való finanszírozására.

A televíziók köréből a kampány első időszakában a Magyar Televízió sugározza azokat a spotokat, melyekben ismert személyiségek szólítanak fel a magyar csapat támogatására. A spotok szereplői: Hajdú Péter, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Demcsák Zsuzsa, Kovács Ákos és még sok meglepetés személy. A Magyar Rádió is hasonló feltételekkel kíván a mozgalom mellé állni.

A kampány folytatását a kereskedelmi televíziók és rádiók irányába tervezik a szervezők, minden csatornán a saját sztárok szerepeltetésével.

A kampány 2004. szeptember 28-ig a XII. Athéni Paralimpia zárásáig tart. A bevételt a Magyar Paralimpiai Bizottság az eseményről történő minél részletesebb tudósítások finanszírozására és a magyar paralimpiai reménységek további felkészítésére is fordítja.

A 06 90 676 917-es számra küldött SMS díja 400 Ft. + ÁFA.

Az SMS-t küldőket a Magyar Paralimpiai Bizottság meghívja a magyar csapat búcsúztatójára, ahol egy vidám, zenés rendezvényen a kampányban résztvevő személyiségekkel is találkozhatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik