Belföld

Budapest legimpozánsabb szivarszaküzlete

Központi szaküzlet - www.cigarshop.hu

Mammut II. 3. emelet 340/g üzlet
1025 Budapest, Lövőház u. 1-5 (A mozi melletti kis átrium) Tel.: 06 1 345-8535

Buda központi helyén, a Moszkva tér mellett a Mammut II bevásárlóközpont 3. emeletén található. Egy féreeső kis folyosó végén van ugyan, de a környéken nincs párja.
Külső tábla igazít útba, s aki erre téved, biztosan nem csalódik. A dohánytermékeken – szivar, szivarka, cigaretta, pipa, dohány – kívül számos dohányzási kellék, kiegészítő, ajándéktárgy és egyéb meglepetésnek való is megvásárolható itt. Fantasztikusan bő választéka méltán kiemeli országos szinten is. Megemlítendő, hogy ha nem a tulajdonosba botlunk bele szemlélődés közben, akkor két csinos hölgy avat be a termékek használatának korrekt csínjába.

A választékról pár szó: Közel 400 fajta szivart, szivarkát, 200 féle pipát, 120 féle dohányt és 30 féle humidort rejtenek a csillogó vitrinek. Nemrég került sor egy nagyobb párásító szekrény üzembehelyezésére, bővítve ezzel a szivarválasztékot.
Természetesen a fekete bőrfotelekben helyben ki is próbálhatók a nemes füstrudak, de a szivarozás/pipázás összes kelléke is megvásárolható, melyeket szakértő kezek mutatnak be az érdeklődőnek. Megjegyzem, a Mammut-ban ez az egyetlen ‘dohányzásra kijelölt hely’, így az ott dolgozó csinos lányok is előszeretettel keresik fel a szivarsarkot. Érdemes tehát ‘véletlenül’ is benézni, hátha megismerhetjük valamelyikőjüket.

Dohányüzlet – Trafik – www.dohányszaküzlet.hu
Budapest, XI.ker. Etele út – Tétényi út sarok
Tel.: 06 30 9332 337
Trafik-jellegű üzlet, melyben számos dohányzási, egyéb termék kapható. Célja, hogy minőségi trafikok jelenjenek meg Magyarországon.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik