Belföld

A MINOR kiemelkedő a régióban a vállalati megoldások piacán – A Computer Associates egyetlen magyar díjazottja a MINOR

2004. július 12., Budapest – A MINOR Csoport bejelentette, hogy az elmúlt év eredményei alapján megkapta a Computer Associates International Inc. (CA) cégtől a „2004-es év kiemelkedő értékesítési partnere" díjat.

Az elismerést világszerte a CA huszonkilenc megoldásszállítója és forgalmazója nyerte el, hasonló, regionális díjat még nem vitt el magyarországi partner a CA-tól. Ezen túlmenően a cégcsoport egyik tagja, a Trainer Kft. idén a CA Oktató és Vizsgáztató Központ minősítést is megszerezte.

A Computer Associates a díjakkal három márkájának értékesítési partnereit tüntette ki. A három márka a BrightStor tárkezelő szoftver, az eTrust biztonságkezelő szoftver és az ügyfélkapcsolatokat azok teljes élettartama alatt kezelő AllFusion szoftver. A MINOR Csoport egyik kiemelkedő CA-s projektje volt a rendszerfelügyelet Unicenter alapokon, és mentési rendszer Brightstor tárkezelővel a K&H bank számára. Ezen kívül a MINOR Holding Rt. létrehozott egy CA alapokon működő távfelügyeleti központot, amely akár több tízezer végpont felügyeletére is alkalmas. A MINOR Csoport – CA megoldásaiból származó – forgalma a CA 2004-es pénzügyi évében (2003. április – 2004. március) közel 1,25 millió dollár volt.

„A díj jól mutatja a MINOR Csoport motiváltságát és hozzáértését a vállalati megoldások piacán” – mondta Bárdi Tibor, a MINOR Holding kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, majd hozzátette: „…a Vizsgáztató Központ pedig erősíti elkötelezettségünket a színvonalas informatikai rendszerek széleskörű megismertetésében.”

Az elért sikert még hangsúlyosabbá teszi, hogy a Trainer Magyarország egyetlen CA vizsgaközpontjává vált.

###
A MINOR Csoportról (www.minor.hu )
A vállalatcsoportot önálló gazdálkodást folytató részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok alkotják. A MINOR Csoport tagjainak többéves, a MINOR Rendszerház Rt.-nek pedig már közel másfél évtizedes szakmai múltja van az informatikai piacon. A vállalatcsoport cégeinek megalapítását az ügyfelek elvárásainak megfelelő portfolió bővítés és a cég szakmai kompetenciájának növekedése indukálta. A csoport „zászlóshajója”, a MINOR Rendszerház Rt. mellett még négy vállalat – MINOR Holding Rt., Wattmester Kft., Trainer Oktatóközpont, SmartCard Kft. – tartozik a társuláshoz, amelyben így a teljes informatikai vertikum megjelenik, teljes körű szolgáltatást biztosítva a stratégia megfogalmazásától a megvalósításig. A MINOR vállalatcsoport kiemelkedő eredményt ért el a magyar és az export piacokon saját innovációjában és gyártásában készülő termékeivel is. A csoport cégei rendszeres kiállítói Európa meghatározó szakkiállításainak, vásárainak.
A MINOR Csoport forgalma 2003-ban 6 milliárd forint volt, a 2004-es terv 8 milliárd forint, létszámuk pedig 120 fő.

További információ: Steidl Judit, marketing igazgató, MINOR Holding Rt.
(telefon: 436-30-21. e-mail: a jsteidl@minor.hu )

A Computer Associate-ről:
A Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) a felügyeleti szoftverek világszerte legnagyobb gyártója, amely a vállalati működést, a biztonságot, a tárolást, az ügyfélkapcsolatok teljes élettartamuk alatti kezelését és a szolgáltatások felügyeletét lefedő szoftvereivel és megoldásaival optimalizálja a vállalatok informatikai környezeteinek teljesítményét, megbízhatóságát és hatékonyságát. Az 1976-ban alapított, islandiai (New York állam) székhelyű vállalat több mint 100 országban van jelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik