Belföld

Az easyJet elindítja ötödik magyarországi járatát

Az easyJet diszkont légitársaság október 31-én naponta közlekedő járatot indít Genfbe - tájékoztatta a cég az MTI-t.

A londoni székhelyű légitársaság így London Luthon, Berlin, a szeptemberre tervezett Dortmund és London Gatwick után ezzel a járattal már 4 európai nagyváros 5 kulcsfontosságú repterére kínál olcsó utat a magyar utasoknak.

Az easyJet berlini és londoni járatai rendkívül sikeresnek bizonyultak, és az új járat is várhatóan előmozdítja a magyarországi turizmust – értékelte Janisz Kapodisztriasz, az easyJet Görögországért, Olaszországért, Magyarországért és Szlovéniáért felelős marketing igazgatója. Az igazgató nemrégiben sajtótájékoztatón mondta el, hogy terveik szerint a diszkont légitársaság magyarországi járatait évente közel 400 ezer utas veszi majd igénybe.

Az easyJet Európa-szerte 160 útvonalon, 45 kiemelt légikikötőbe indít járatokat: Nagy-Britanniába, Németországba, Franciaországba, Spanyolországba, Svájcba, Hollandiába, Dániába, Olaszországba, Csehországba, Görögországba, Portugáliába, Magyarországra és Szlovéniába. Szolgáltatásait éves szinten 24 millió utas veszi igénybe Európa-szerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik