Belföld

Frissítés a Fujitsu Siemens elnök-vezérigazgatói posztján

A Fujitsu Siemens szerdán bejelentette, hogy az elnök-vezérigazgatói posztot július 1-től Bernd Bischoff, az értékesítés, a marketing és az ügyfélszolgálat korábbi alelnöke veszi át Adrian van Hammersteintől.

Bischoff három éve van a cégnél, ez alatt sikeresen átszervezte az értékesítést a fogyasztói szegmensben, bevezette a csatorna központú értékesítési modellt, átszervezte a marketing szervezetet, és elkezdte a cég szolgáltatási képességeinek kialakítását.

A Fujitsu Siemens Bischoff vezetése alatt marad a fókusz a mobilitáson és a kritikus pontosságú számításon, és tovább nő a cég üzleti tevékenysége Európa szerte. A közlemény szerint Adrian van Hammerstein 1999 óta van a cégnél, először pénzügyi vezérigazgató-helyettesként, utóbb elnök-vezérigazgatóként dolgozott. Ez alatt a cég jelentős fejlődést produkált a stratégiai irányítás, a pénzügyi teljesítmény és a piaci hírnév erősödése tekintetében. Van Hammerstein továbbra is szoros kapcsolatban marad a Fujitsu Siemensszel, mert igazgatótanácsi tagságát megtartotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik