Belföld

Fókuszban a környezetvédelem: a víz

Környezetvédelmi témájú országos fotópályázat és kiállítás a Bayer Hungaria szervezésében

A Bayer Hungária először rendezi meg Magyarországon a Lengyelországban több éve sikerrel futó ökológiai fotópályázatát, amelynek címe idén: “Fókuszban a környezetvédelem: a víz”. A pályázat teljesen nyílt, a rendező egyaránt várja amatőr és profi fotósok, fotóművészek munkáit.

A “Fókuszban a környezetvédelem” pályázat és kiállítás a Bayer “Társadalmi Felelősség” programjának része. Ez a program kifejezi a Bayer elkötelezettségét a környezet védelme és a fenntartható fejlődés mellett.

A pályázat keretében a résztvevők három kategóriában nevezhetnek, ezek: élő természet, események, pusztuló természet. A pályázat 2004 júniusától augusztus 28-ig tart, a zsűri, értékelő munkája után mindhárom kategóriában nagy értékű első díjat ad át, valamint – a három kategóriadíjon felül – odaítéli a Bayer nagydíját (Grand Prix) is.

A díjnyertes képeket és a zsűri által kiválogatott húsz-huszonöt legjobb pályaművet a Bayer Hungaria kiállításon mutatja be a közönségnek. A kiállítás, más országokban már bevált módon, nem művészeti galériákban, hanem nagy forgalmú, széles közönség által látogatott helyszíneken, bevásárló-központokban kerül megrendezésre, 2004. október-november folyamán.

A pályamunkákat a Bp. 1462 Pf. 795-ös postafiók címre várják, Bayer fotópályázat megjelöléssel!

Információ: Bayer Hungaria Kft., Hoffmann Zoltán Tel: 487-4176 zoltan.hoffmann.zh@bayer-ag.de

Ajánlott videó

Olvasói sztorik