Belföld

McAfee LinuxShield, és Sun Solaris támogatás a GroupShield Lotus Domino verziójához

A Network Associates tartalommenedzsment megoldását egy újabb ipari platform támogatásával egészítette ki, valamint bemutatta a McAfee LinuxShield-et.

A Network Associates Sun Solaris platformra is kiterjesztette a McAfee GroupShield Lotus Domino verziójának elérhetőségét. A McAfee biztonságos tartalommenedzsment-megoldás családjának a részét képező McAfee GroupShield felhasználói képesek megelőzni, hogy a vírusok és egyéb rosszindulatú programok – beleértve az internet férgeket, Lotus szkripteket, és fertőzött leveleket – megfertőzzék a Sun Solaris operációs rendszer környezetben dolgozó felhasználók gépeit.

A McAfee keresőmotorjára alapozva a McAfee LinuxShield egyedülálló, állandóan bekapcsolt állapotban lévő védelmet kínál a fenyegetések ellen, és képes mind a Linux, mind a Windows vírusok megállítására, mielőtt azok még megfertőznék a felhasználók rendszereit.

A jelenleg kapható McAfee GroupShield for Lotus Domino szoftverrel a Sun Solaris felhasználók is élvezhetik az előnyeit annak az újabb védelmi rétegnek, amely víruskeresőt, -eltávolítót, tartalomszűrőt és –ellenőrzőt tartalmaz, így komplett védelmet biztosít a vírusok, férgek és trójai programok ellen. A McAfee GroupShield for Lotus Domino ezen kívül tartalmazza a McAfee Outbreak Manager-t a nagy kiterjedésű, tömeges fertőzött levél-járványok megelőzésére, valamint a McAfee Alert Manager-t, amely figyelmeztet a rosszindulatú fenyegetésekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik