Belföld

McAfee VirusScan Enterprise 8.0i

A McAfee Security új behatolás-megelőző megoldása.

A Network Associates McAfee VirusScan Enterprise 8.0i nevű új terméke fejlett, megelőző jellegű biztonsági vagy vírusvédelmet nyújt az asztali gépek és kiszolgálók számára a rosszindulatú programok (malware) ellen. A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i a McAfee Protection-in-Depth stratégiáját alkalmazva kínál a kis, közepes és nagyvállalati ügyfeleinek egy bevált, és minden részletre kiterjedő megoldást, amely észleli, azonosítja, eltávolítja, és így megelőzi az asztali gépeket és szervereket támadó ismert és ismeretlen rosszindulatú aktivitásokat.

Ez a megoldás felkészíti a távoli irodákkal és mobil felhasználókkal dolgozó vállalkozásokat arra, hogy a reaktív válaszintézkedésekről áttérhessenek a PC-k és szerverek biztonságossá tételének egy sokkal összetettebb, megelőző jellegű módszerére, hatékonyabban védjenek a rosszindulatú programkódok, a hacker-támadások, valamint az operációs rendszer és a programok sérülékenységei ellen.

A McAfee VirusScan Enterprise valóban integrált funkciókat (beleértve a vírusvédelmet, desktop tűzfalat, és szerveroldali behatolás-megelőzést) kombinál egyetlen telepítendő, könnyen használható, és menedzselhető biztonsági ágensbe. A McAfee VirusScan Enterprise integrált tűzfal-lépességekkel is rendelkezik, amelyek egyaránt megelőzik a kívülről jövő támadásokat, és a malware programok kifelé történő terjedését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik