Belföld

Az Electrolux Európa-szerte iScalára frissíti rendszereit

A globális háztartásigép-gyártó vállalat 11 országban áll át a legfrissebb iScala-verzióra.

Amszterdam, 2004. május 10. – A Scala Business Solutions bejelentette, hogy az Electrolux Home Appliances Group (EHP) Europe szerződést írt alá arról, hogy a 11 országban működő 15 Scala-felhasználó telephelyén az iScala kollaboratív ERP-rendszer legfrissebb verziójára áll át. Az EHP Europe a következő országokban frissíti rendszerét: Ausztria, Horvátország, Csehország, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Szlovénia.

A világ legnagyobb konyhai, takarító és kültéri felszerelés- és berendezésgyártója ügyviteli rendszerét kibővíti az iScala Query Designer nevű üzletiintelligencia-eszközzel, valamint az iScala Automation Managerrel is, amely kapcsolódási felületet hoz létre a többi cégközi (B2B) rendszer – például a raktárfelügyeleti rendszer – felé.

„Több mint tíz éve használunk Scala-szoftvereket; a termékek kiemelkedő ár/érték arányt biztosítanak, miközben minden fontosabb üzleti igényünket kielégítik” – mondta Peter Culleton, az Electrolux International Business Systems Development részlegének vezetője. – „Egy igen fontos tényező, a legújabb iScala-verzióra frissítés egyik kiváltó oka az volt, hogy a termék számottevően fejlődött az adatbiztonság és az üzleti intelligencia terén, és mi nagyon szerettük volna ennek előnyeit kihasználni. A legfrissebb iScala-verzió változásaival központosítani tudjuk a karbantartást is: ezentúl csak egyetlen karbantartási szerződésre lesz szükségünk az országonként megkötött szerződések helyett. Ez pedig mindenki számára egyszerűbbé teszi a felügyeletet és az adminisztrációt.”

Az iScala Query Designer az iScala átfogó jellegű, egyszerűen használható lekérdezési, jelentéskészítő és elemző eszköze. Kifinomult adatkezelési funkcióival a felhasználók az egyes tranzakciókig lebontva elemezhetik a cég legfontosabb adatait. Ezzel az Electrolux számára az üzleti folyamatok adatai sokkal áttekinthetőbbé válnak. Az iScala Query Designert szabványos, javasolt lekérdezésekkel szállítja a Scala, de egyszerűen elkészíthetők saját jelentésformák is.

„Az iScala az üzleti megoldások átfogó és integrált választékával segíti az Electroluxhoz hasonló cégeket a haszon növelésében és a piaci versenyben – mondta Patrick Pando, a Scala Business Solutions Global Sales & Marketing csoportjának rangidős alelnöke. – „Az alacsony, teljes élettartamra vetített összköltséggel (TCO=Total Costs of Ownership) együtt nincs más hasonló termék, amely ilyen világszínvonalú, konzisztens információt, a vállalat globális átláthatóságát, a vásárlók és szállítók egységes nézetét és gyors üzembe helyezést kínálna.”

# # #

Megjegyzés a szerkesztőknek

Az Electroluxról
124,1 milliárd svéd koronás forgalmával az Electrolux a világ legnagyobb konyhai, takarítási és kültéri berendezés- és felszerelésgyártója. Termékei között megtalálhatók a hűtőszekrények, tűzhelyek, mosógépek, láncfűrészek, fűnyírók és kerti traktorok. Az Electrolux ugyanakkor a professzionális felhasználók számára készült hasonló termékek legnagyobb gyártója is. További információk: www.electrolux.com.

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2003. évi árbevétele 69,1 millió amerikai dollár volt.
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
Š2004 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a ScalaŽ és az iScalaŽ bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik