Belföld

Rába-közgyűlés: új felügyelőbizottsági tagok

A Rába Járműipari Holding Rt. megtarotta rendes évi közgyűlését, amelyen a tulajdonosok elfogadták az igazgatóság beszámolóját a társaság 2003-as gazdálkodásáról és működéséről.

A közgyűlés új felügyelő bizottsági tagokat választott, továbbá felhatalmazta az igazgatóságot, hogy a tőkepiaci törvény értelmében a társaság nyomdai úton előállított részvényeit év végéig elektronikus úton előállított részvényekkel váltsa ki.

A közgyűlés elfogadta a vállalat konszolidált mérlegét az eszközök és források 39 398 895 ezer forintos egyező főösszeggel és – 7 434 315 ezer forintos mérleg szerinti eredménnyel.
A közgyűlés határozott a társaság nyomdai úton előállított (papír alapú) részvényeinek dematerializált (azaz elektronikus úton létrehozott) részvénnyé alakításáról, a megváltozott tőkepiaci törvény értelmében.

A közgyűlés döntött a Felügyelő Bizottság új tagjainak megválasztásáról is. A döntésre egyrészt azon sajnálatos esemény miatt került sor, mert Patonai József, a felügyelő bizottság elnöke 2003. december 14-én elhunyt. Rajta kívül Geszti András és Zoltán Csaba a közgyűlés napjával munkahelyi elfoglaltságukra hivatkozva lemondtak a felügyelő bizottsági tagságukról.

A tulajdonosok új felügyelő bizottsági tagnak választották dr. Benedek Jánost, Budaházy Pétert, és Préda Istvánt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik