Belföld

eTel: SMS-kártya vásárlás Interneten

Májustól az eTel Magyarország Private Talk hívókártyája az eddigi értékesítőhelyek mellett az Interneten is megvásárolható.

A www.smskartya.hu internetes oldal fejlesztésével a cég a kártya használatát még kényelmesebbé és egyszerűbbé tette a felhasználók számára. A weboldal felkeresése után és a csupán pár percet igénybe vevő online kártyavásárlást követően, a kártya tulajdonosa kedvező áron tud telefonálni, sms-ezni vagy akár ingyen internetezni.
Az Interneten történő kártyavásárlás biztonságát az Inter-Európa Bank garantálja. A tranzakció a bank honlapján keresztül jön létre, amelynek sikerességéről pár percen belül értesítést küldenek a felhasználó által megadott e-mail címre. Az értesítést követően az eTel hálózata megadja a használathoz szükséges sorozatszámot és PIN kódot.
Az eTel második generációs kártyájával a magyar piacon egyedüliként biztosít egyszerre három távközlési szolgáltatást: a telefonálást, az SMS-küldést valamint az internetezést.
Telefonálás: Az SMS-kártya 19 Ft-os percdíjakat biztosít tulajdonosa számára a legtöbb EU-s országba, valamint az Egyesült Államokba és Kínába történő telefonáláskor. Az alacsony percdíjak bármilyen telefonról elérhetők.
SMS-küldés: A Private Talk kártyával az Interneten keresztül egyszerűen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni. A www.smskartya.hu honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna. Használatával valamennyi mobil hálózatba küldhető üzenet.
Internetezés: május óta ingyenesen, előfizetés és időkorlátozás nélkül szörfözhet mindenki az Interneten, aki rendelkezik az eTel Magyarország Private Talk hívókártyájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik