Belföld

Microsoft Gold Certified Partner minősítést kapott a Scala

Közvetlenebb hozzáférés a legfrissebb Microsoft-technológiákhoz és erőforrásokhoz, a termékek gyorsabb piaci megjelenése érdekében.

Amszterdam, Hollandia, 2004. április 22. – A Scala Business Solutions bejelentette, hogy megszerezte az exkluzív Microsoft Gold Certified Partner minősítést. A Gold elismerés révén a Scala már korai stádiumban hozzáférhet a fejlett Microsoft-technológiákhoz és más erőforrásokhoz, amelyekkel növelheti a Microsoft termékeivel kapcsolatos szakértelmét és még magasabb szintű vásárlói elégedettséget érhet el.
– „Microsoft Gold Certified Partnerként összehangolhatjuk a Microsoft technológiát és saját termékfejlesztési stratégiánkat, hogy jobban megfelelhessünk a vásárlói igényeknek” – mondta Andreas Kemi, a Scala Business Solutions vezérigazgatója. – „A Microsoft-tal való együttműködésünknek köszönhetően vállalatirányítási termékeink fejlesztésekor arra koncentrálhatunk, amihez a legjobban értünk: a kis- és középvállalkozások üzleti tevékenységét – többek között – saját nyelvük és pénznemeik használatával segítő funkciókra.. Azzal, hogy Microsoft platformra készítünk megoldásokat és szorosan együttműködünk a Microsofttal olyan projektekben, mint az iScala CRM, vagy a Microsoft Office integráció, hatékonyabb kutatás-fejlesztési struktúrát alakíthatunk ki hosszú távon, amelynek révén több új termékkel és funkcióval, hamarabb jelenhetünk meg a piacon.”
– „Gratulálunk a Scalának a Gold Certified Partner státusz elnyeréséért” – mondta Mark Young, a Microsoft Developer and Platform Evangelism részlegének vezérigazgatója. – „Ez a teljesítmény is bizonyítja, hogy sikeres a Scala elkötelezettsége a Microsoft technológiai platformja mellett. Partneri együttműködésünk célja, hogy még inkább azt nyújtsuk, amire a vásárlóknak a sikerhez szükségük van. A Scalához hasonló független szoftvergyártók kiaknázhatják programunk előnyeit, így igen fejlett üzleti megoldásokat szállíthatnak ügyfeleiknek.”
A Microsoft Gold Certified Partner program azokat a partnereket ismeri el, akik bizonyították tudásukat és elhivatottságukat a Microsoft-technológiára épülő szoftveralkalmazások fejlesztése terén. A Microsoft Gold Certified Partnerek a legmagasabb szintű Microsoft hozzáférési jogosultságokkal rendelkeznek azokhoz az eszközökhöz és támogatásokhoz, amelyekre a piaci megjelenéshez szükségük van. A program keretein belül a Microsoft a kiemelt független szoftvergyártók számára korai fázisban elérhetővé teszi az új technológiákat és a szükséges eszközöket, így a béta-verziós termékeket, az elsőbbségi hivatkozásokat és más kiemelt műszaki információkat lehetővé téve ezzel a platformjukra történő termékfejlesztést.
Kemi a következőképpen foglalta össze az eddigieket: – „Szoftvereink úgy készültek, hogy kizárólag a Microsoft platformon fussanak. 1997 óta elkötelezett hívei vagyunk a Microsoft technológiának; kapcsolatrendszerünk egészében több mint 10 évre tekint vissza. Számos műszaki újításukat használjuk, saját teljes funkcionalitásunkkal és kapcsolatainkkal kiegészítve. Nagyon örülünk a Gold Certified Partner státusz elérésének, amellyel több piacra juttathatjuk el Microsoftra épülő megoldásainkat, több felhasználót érhetünk el, és kínálatunk még nagyszerűbb lehetőségeket biztosíthat a kis- és középvállalkozások számára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik