Belföld

Újabb minőségi tanúsítványt szerzett a piacon is egyre népszerűbb iScala

A legújabb iScala-verzió németországi tanúsítványt szerzett - több mint 700 vásárló szerte a világon.

Amszterdam, Hollandia, 2004. április 20. – A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a iScala Collaborative ERP rendszer megszerezte a német „IDW PS 880″ minőségi tanúsítványt, amely garantálja a vásárlók számára, hogy az iScala központi pénzügyi folyamatai a német könyvvizsgálati szabvány szigorú előírásainak is megfelelnek.
– „Az IDW-tanúsítvány újabb bizonyítéka az iScala-termék minőségének és a Scala elkötelezettségének, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a könyvelési szoftverek legszigorúbb minőségi szabványainak is megfelelnek” – mondta Patrick Pando, a Scala Business Solutions Global Sales & Marketing csoportjának vezető alelnöke. – „Számos ügyfelünk jelezte, hogy ez a fajta független tanúsítvány ráirányítja a figyelmet a szoftveralkalmazásokkal kapcsolatos minőségellenőrzési követelményekre, különösen abban a tekintetben, hogy megfeleljenek a vállalatirányítás magas szintű elvárásainak – ahogy azokat például az Egyesült Államokban a Sarbanes-Oxley törvény megköveteli. Nagy örömünkre szolgál, hogy az iScala rendelkezik ezzel az újabb minőségi elismeréssel, és hogy igazolódtak az ilyen irányú erőfeszítéseink.”
A tavalyi év szeptemberében megjelent iScala a Scala 25 éves történetének legnagyobb ütemben értékesített frissítése; a vásárlók továbbra is el vannak ragadtatva a termelékenységet és a jövedelmezőséget növelő funkcióktól. Pando így folytatta: – „Számunkra is nagy öröm, hogy az iScala legújabb verzióját használó ügyfelek száma 40 százalékkal nőtt az év kezdete óta – jelenleg több mint 700-an alkalmazzák az iScalát. Egy ilyen jelentőségű minőségi tanusítvány, mint az IDW, biztosíték arra, hogy az iScala hathatós segítséget nyújt a legszigorúbb pénzügyi jelentési kötelezettségek teljesítésében is, amelyekkel most már egyre több országban találkozhatunk. Az iScala szabványos platformot kínál a pontos könyveléshez a világ más tájain működő leányvállalatoknál és részlegeknél is.”
A világ minden pontján a cégek számára teljes üzleti irányítási funkcionalitást nyújtó iScala a helyi nyelvi, adózási és törvénykezési követelményekhez igazított integrált ERP-, CRM- és SCM-megoldást kínál webes platformon. Az iScala biztosítja az éppen zajló üzleti folyamatok átfogó áttekintését, az automatizált vásárlói és szállítói együttműködés alapja lehet, és kompromisszummentes funkcionalitást kínál az üzleti folyamatok korszerűsítéséhez és a nyereség növeléséhez.
– „Ebben a negyedévben indítottuk legfrissebb iScala-kampányunkat, még nagyobb üzleti funkcionalitást kínálva, rendszereik még nagyobb fokú kihasználását biztosítva vásárlóinknak. Az iScala továbbra is megfelel vásárlóink üzleti követelményeinek, bárhol is működnek most és a jövőben” – foglalta össze mondandóját Pando.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik