Belföld

Rekordot döntött a női cyberkikötő

Az elmúlt héten látogatottsági csúcsot döntött az online női portál piac legjelentősebb szereplője, a Nők Lapja Cafe (www.nlcafe.hu). A Medián Webaudit mérései szerint az oldalt az elmúlt héten átlagosan 58 506 látogató (unique user) kereste fel.

A rekordlátogatottságot több sikeres szolgáltatás ás játék beindításával érte el a portál. Az áprilisban három éves születésnapját ünneplő NLCafe így nemcsak üzleti eredményességével), hanem kimagasló médiateljesítményével is sikeres stratégiáját igazolta.

A húsvét előtti, hagyományosan csökkenő látogatottságot mutató időszakban a Nők Lapja Cafe látogatottsága csúcsot döntött. A Medián Webaudit mérései szerint az oldal egész héten magasan teljesített és április 7-én szerdán tetőzte be az emelkedést. Ezen a napon 74 240 látogató (unique user) kereste fel a site-ot. A látogatottságot több sikeres szolgáltatás beindításával, illetve egy húsvéti játékkal érte el a portál. A húsvét előtti héten indított, és húsvét hétfőn záró Húsvéti Olimpia animációs ügyességi játékok napi 10 000 – 20 000 pluszlátogatót is hoztak az oldalnak.

A Nők Lapja Cafe-t azonban már a játékot megelőző időszakban is folyamatosan hétről-hétre egyre több internetező nő olvasta. A már jól bevált szolgáltatások mellett a folyamatos fejlesztéseknek is köszönhetőek az eredmények. Az elmúlt időszakban a Nők Lapja Cafe közössége tovább erősödött az új szolgáltatások által. Ilyen újdonság például a divatos szakértői blogok (naplók) rendszere. Egyre több nőt vonz ez a hazai internetes közösségekbe fokozatosan betörő, új típusú netes kommunikációs és tartalomszolgáltatási megjelenési mód. Itt mindenki lehetőséget kap arra, hogy egy általa jól ismert témának blog szerkesztőjévé váljon.

A játékok és fejlesztések segítették hozzá a portált, hogy az elmúlt hetet átlagosan 58 506 (Medián Webaudit, heti átlag mérések) olvasóval zárják. Ezzel a portál a Sanoma Budapest hetilapjai között és általában a női hetilapok piacán kiemelkedően jól teljesített, bizonyítva ezzel az online lappiac folyamatosan növekvő erejét.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik