Belföld

Pornófilm a vár alatt – csapdában a Labirintus?

Pornófilmeket forgattak, illegális kocsmát üzemeltettek, technopartikat tartottak az elmúlt években a Várbarlangban, Budapesten - olvasható a Magyar Hírlapban.

Sex Forever – ez a címe annak a pornófilmnek, amelyet feltehetőleg két évvel ezelőtt forgattak a budai Várbarlangban. “Mivel a történet egyik epizódja a “csontkamrában” játszódik, a film biztos nem a Budavári Labirintus Kft. kezelésében lévő labirintusrendszerben készült, a Várbarlanghoz a cégnek ugyanis nincs köze” – jelentette ki Erdélyi Gábor, a cég ügyvezetője.

“A Várbarlang az I. kerületi polgármesteri hivatal felügyelete alatt áll. Ezek a rendezvények ismeretlen személyek magánakciói lehettek” – jegyezte meg Erdélyi. Bejelentette, hogy közvagyonnal való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek. (…) A Budavári Labirintus Kft. szerint egy tucat hatóság és állami szervezet érintett az ügyben.

Horváth Tivadar, az I. kerület jegyzője az elhangzottakra reagálva közölte, hogy az önkormányzat szerződést bontott a Labirintus Kft.-vel, mert a bérlő illegális rendezvényeket szervezett a föld alatti létesítményben. Horváth szerint a cég ezután kezdett a teljesen alaptalan vádaskodásokba. A jegyző szerint a bérlő csak kulturális célokra hasznosíthatta volna a labirintust, az engedély nélküli technopartik rendezésével megsértette a megállapodást.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik