Belföld

Gyurcsány bukszája a legvastagabb

Máig kellett leadniuk a vagyonnyilatkozatukat a nem képviselő minisztereknek. A vagyonnyilatkozatokból kiderül, hogy nem képviselő miniszterek közül Gyurcsány Ferenc a leggazdagabb, cége 3,5 milliárdot ér jelenleg – írja a Napi Gazdaság.

Őt követi Csillag István gazdasági miniszter, akinek több mint 52 millió forintja van. Emellett 7,6 milliója részvényben, 8,6 milliója jelzáloglevélben van, továbbá feltüntetett 435 ezer forint készpénzt, 1229 fontot és 13 182 dollárt. Csillag 78,2 százalékban társtulajdonosa az Arc-Invest Kft.-nek, valamint 0,08 százalékban részvényes a Mókus Őrs Rt.-ben. A meglévő vagyonnyilatkozatok szerint Lévai Katalin esélyegyenlőségi miniszter vagyona a legszerényebb: 6 millió forintot vallott be.

Draskovics Tibor nemrég megválasztott pénzügyminiszternek a XI. kerületben van egy 1700 négyzetméteres telken fekvő, körülbelül 240 négyzetméteres háza. Emellett csaknem másfél millió forintja van értékpapírban, 800 ezer forintja készpénzben és több mint 24 milliója folyószámlán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik