Belföld

Segítségnyújtás – gyakrani ismételt kérdések (GYIK)

Kedves Olvasónk!

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani a regisztrációval és az előfizetéssel kapcsolatos problémákhoz a leggyakrabban feltett kérdések egy csokorba gyűjtése révén. Kérjük, tájékozódjon arról, hogy problémája miként orvosolható legegyszerűbben!

Megrendeltem a Figyelő Hetilapot, de még nem kaptam csekket. Mit tegyek?
Kérjük érdeklődjön az Ön számára megfelelő elérhetőségek egyikén!

Megrendeltem a Figyelő Hetilapot, és befizettem csekket, mégsem kapom meg a magazint (vagy eddig kaptam, de az utóbbi hetekben nem érkezik meg, esetleg késve érkezik). Mit tegyek?
Kérjük érdeklődjön az Ön számára megfelelő elérhetőségek egyikén!

Nem vagyok Figyelő Hetilap előfizető, de szeretnék regisztrálni a FigyelőNeten! Mit tegyek?
Ezt könnyedén megteheti: csak kattintson a FigyelőNet fejlécében a “Regisztráció” linkre, és töltse ki az ott található adatlapot. Állítsa be, kíván-e napi hírlevelet kapni!

A FigyelőNeten regisztráltam magam, de elfelejtettem a belépőnevemet / jelszavamat. Mit tehetek?
Írjon az fn@sanomabp.hu e-mailcímre, és munkatársunk készséggel segít Önnek! A levélben lehetőleg minél több olyan adatát adja meg, amellyel beazonosíthatjuk regisztrációját (e-mailcím, amit a regisztrációkor használt; név; stb.)

A FigyelőNeten regisztráltam magam, ezidáig naponta érkezett e-mail címemre Hírlevél, de egy ideje ez a szolgáltatás nem működik. Mit tegyek? 
Kérjük, a FigyelőNet fejlécében található “Adatmódosítás” linkre kattintva ellenőrizze, aktív-e regisztrációjában a hírlevélküldés. Ha nem, kérjük aktiválja, ha igen, de mégsem kap hírlevelet, írjon e-mailt az fn@sanomabp.hu címre!

A FigyelőNeten Figyelő Hetilap előfizetői kóddal regisztráltam magam (a hetilap előfizetője vagyok), mégsem tudom elolvasni a Hetilap zárolt cikkeit. Mit tegyek?
Ebben az esetben lehetséges, hogy regisztrációja a Hetilap zárolt cikkeire lejárt. (A hozzáférés csak az előfizetés időtartamáig érvényes!) Ha a Hetilapot továbbra is kapja, a cikkeket mégsem éri el a FigyelőNeten, kérjük írja meg regisztrációs adatait az fn@sanomabp.hu címre, hogy munkatársunk segíthessen Önnek! 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik