Belföld

SUGARLIGHT – KÖZEL A SÚLYTALANSÁG!

FOGYNI SZERETNE? EGYEN CUKROT! MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR KAPHATÓ A CSÖKKENTETT ENERGIATARTALMÚ VALÓDI CUKOR Az Eastern Sugar Rt. bemutatta legújabb termékét, a SUGARLIGHT csökkentett energiatartalmú, valódi cukrot, amely 75%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. A SUGARLIGHT kockacukor már kapható Magyarországon.

A magyarországi fogyasztói szokásokat megvizsgálva tapasztalható, hogy a mesterséges édesítőszereket a vásárlók nagy része elutasítja mellék- illetve utóízük, a cukorral készült és édesített ételeket pedig magas kalóriatartalmuk miatt. Erre kínál megoldást a SUGARLIGHT, amely valódi cukor, ugyanakkor 75%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz. Ugyanaz az édesítő hatás, ami máskor 1 teáskanálnyi cukorral érhető el (5.6 gramm, ennyi cukor kerül általában italunkba), azt most

1 darab SUGARLIGHT kockacukor pótolja, amelynek súlya csak 1.4 gramm.

A SUGARLIGHT további előnye, hogy íze nem különbözik a valódi cukor ízétől, így a SUGARLIGHT-tal elkészített italnak nincs utóíze.

A termék Belgiumban készül, évtizedes gyártási és fogyasztói tapasztalatok felhasználásával sikerült a legoptimálisabb összetételt meghatározni, így lehetséges az, hogy a 75%-kal csökkentett energiatartalomhoz valódi cukor-íz társul.

A termék csak kockacukorként készül, sütéshez, főzéshez nem, inkább forró italokhoz (kávé, tea, kapucsínó, forró csoki, kakaó), valamint elegáns koktélokhoz ajánlható.

A SUGARLIGHT nem diabetikus termék, így cukorbetegek nem fogyaszthatják, de ideális megoldást jelent azoknak az édesszájúaknak, akik kávéznak, teáznak kapucsínóznak. Nekik a SUGARLIGHT-tal nem kell lemondaniuk az édes ízek élvezetéről, és közben mégis kímélik egészségüket és vigyáznak az alakjukra is.

Stephen Dobos, az Eastern Sugar Rt. regionális marketingigazgatója elmondta: „A SUGARLIGHT megoldás lehet arra, hogy „könnyebben” éljük az életünket. Erről szól termékünk szlogenje is:

KÖZEL A SÚLYTALANSÁG!

A SUGARLIGHT 2004. március 3.-tól minden TESCO áruházban, a közeljövőben pedig minden hiper- és szupermarketben kapható lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik