Belföld

Családbarát Munkahely 2004 Díj pályázat

Az Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium és az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal megbízásából a Foglalkoztatási Hivatal meghirdeti a Családbarát Munkahely 2004 Díjat.

Pályázati felhívás

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium és az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal megbízásából a Foglalkoztatási Hivatal meghirdeti

kis-, közép- és nagyvállalat, valamint költségvetési szerv és alapítvány kategóriákban a Családbarát Munkahely 2004 Díjat.


A családi kötelezettségeket tiszteletben tartó munkahely vonzó a családos alkalmazottak számára. Ahol vállalatvezetési szempont a család és a munka összeegyeztetése, ott nő az alkalmazottak motivációja, csökken a fluktuáció. A minisztérium idén is várja a vállalatok és intézmények jó példákat bemutató nevezéseit.

A pályázati adatlap kérdései az alábbi fő témakörökhöz kapcsolódnak:

1. Munkaidő
2. Továbbképzés
3. Megelőző, felvilágosító programok
4. GYES-en, GYED-en, GYET-en levő szülők munkába való visszatérésének segítése
5. Munkahelyi rendezvények, szabadságolás
6. Gyermekintézmények

A pályázati adatlap és a pályázatot bemutató részletes tájékoztató igényelhető postán, faxon vagy e-mailben a Vision Communications Kft. irodájában Herpai Dórától. Telefon: 457-8190, fax: 457-8196, e-mail: dora.herpai@visioncom.hu, továbbá a Foglalkoztatási Hivatalban Zöldyné Szita Erzsébettől. Telefon: 323-1963, e-mail: zoldyne@lab.hu, valamint letölthető a minisztérium honlapjáról http://www.fmm.gov.hu, (Állami Foglalkoztatási Szolgálatra (ÁFSZ), majd a „Pályázatok”-ra kattintva).
A pályázat beadási (postázási) határideje:

2004. április 29.
Postacím: Foglalkoztatási Hivatal, 1089 Budapest, Kálvária tér 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik