Belföld

Bush szeptember 11-ével kampányol

Bush elnök is elindította választási kampányát, reklámfilmje azonban máris óriási viharokat kavar az Egyesült Államokban.

Ez az egész elképesztő és lelohasztó – mondta Dan Petterson asszony, akinek a bátyja a 2001. szeptember 11-i terrorista merényletben halt meg New Yorkban. Nagyon sokan szólaltak meg a CNN-en csütörtökön, és mindahányan bírálták a Bush elnök kampányának indulását jelző reklámot.

Ez a reklám ugyanis visszanyúlik a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokig, és elmondja, hogy milyen szörnyűséges pillanat volt ez az Amerikai Egyesült Államok életében, történetében, ámde Bush elnök irányításával ez az ország mégiscsak képes volt szembenézni a terrorizmus fenyegetésével.

Olyan elnök volt Amerikában az elmúlt három esztendőben, aki egyben tartotta az országot, és állandóan állt a vártán – sugalmazza az új spot, vagyis kis reklámfilmecske, amely mindösszesen egyperces, még csak csütörtök óta játsszák, de már óriási viharokat kavart. Gyakorlatilag ezzel kezdetét vette Bush elnök kampánya is.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik