Belföld

A McAfee Active Threat Protection Suite Kombinált védelmet kínál vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot.

A McAfee Active Threat Protection Suite többszintű, központilag menedzselhető védelmet nyújt az asztali gépek, kiszolgálók, átjárók és csoportos alkalmazások részére

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot, amely kombinált védelmet nyújt a vállalatok asztali és kiszolgáló gépeinek, átjáróinak és csoportos alkalmazásoknak a vírusok, férgek, hacker támadások, kéretlen reklámlevelek és a nem megfelelő vagy rosszindulatú tartalmak ellen. Az új programcsomag segítségével a rendszeradminisztrátor a McAfee mélységi védelmi stratégiáját alkalmazó többszintű védelmet nyújthat a vállalati rendszer egészének.
A programcsomag kiegészíti a McAfee Active Mail Protection csomagot. Ez utóbbi programcsomag a megelőző típusú vírusvédelmi megoldások mellett fejlett kéretlen reklámlevelek elleni védelmet, tartalomszűrést és központi, felhasználói csoportokra kialakított szabályzatmenedzsmentet is kínál.
A McAfee Active Threat Protection Suite magában foglalja a VirusScan Enterprise, a McAfee Desktop Firewall, a McAfee GroupShield, a McAfee SpamKiller, a McAfee WebShield SMTP megoldásokat, valamint egy rövid, bevezető ajánlat erejéig a McAfee PortalShield Microsoft SharePoint portálszerverhez készült verzióját is. Az összes összetevő központilag menedzselhető az ePolicy Orchestrator (ePO) alól.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik