Belföld

ISOBÁzis.hu – minősített cégek magyarországi adatbázisa

Rövid interjúnk során, Orosz Albertet, az ISOBázis.hu online cégadatbázist üzemeltető vállalkozás vezetőjét kérdeztük a minőségüggyel kapcsolatban.

Véleménye szerint, hogyan változott a minőségügy, a minőség megítélése az utóbbi években?

O.A.: Az elmúlt tíz-tizenöt évben az európai szabványosítási folyamat jelentős mértékben felgyorsult. Ebben az időszakban nyert teret a szabványosítás, mint korábban elsősorban a nemzeti eljárások összehangolására szolgáló eszköz összetett “egységes” rendszerré átalakulásának folyamata. Az európai szintű szabványkészítés olyan területekre is kiterjed, ahol korábban nem volt ilyen típusú tevékenység, felszámolva a kereskedelmi akadályokat, támogatva az európai jogalkotást.


Milyen céllal jött létre vállalkozásuk, az ISOBázis, s miért koncentrálnak ilyen kimagasló mértékben a minőségügyre, a minősített cégekre?

O.A.: Feladatunknak és társadalmi kötelezettségünknek tekintjük, hogy elősegítsük az információszerzést, a szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő közötti bizalom megteremtését. Egy online cégadatbázis létrehozását és működtetését megfelelő fórumnak tartjuk küldetésünk teljesítéséhez. Ezt jelenti számunkra és ügyfeleink, valamint az oldalunkat felkereső felhasználók számára az ISOBázis.hu


Kiknek javasolja az ISOBázis online adatbázis megtekintését?

O.A.: Cégadatbázisunkat – www.isobazis.hu – elsősorban olyan emberek részére készítettük el, akikben felmerült, hogy – az életminőség és fogyasztóik megelégedettsége miatt – tájékozódni szeretnének a minőségügy területén. Oldalunkon részletesebben megismerkedhet a minőségüggyel, különböző minősítésekkel, illetve azokkal a magyarországi cégekkel, akik valamilyen tanúsítvány, auditált folyamat alapján végzik tevékenységüket. Adatbázisunkban igyekeztünk a teljes körűségre törekedni, különös hangsúlyt helyezve az Európai Unióhoz történő csatlakozás során létfontosságúvá váló minősítések, tanúsítványok esetében.


Soroljon fel néhányat szolgáltatásaik közül!

O.A.: Szolgáltatásainkat két részre bontanám, annak függvényében, hogy a minőségügy, minősített cégek iránt érdeklődő felhasználókról, vagy pedig üzleti partnereinkről van-e szó.

Érdeklődő felhasználóknak nyújtott szolgáltatásaink:
– minősítéssel rendelkező magyarországi cégek
– magyarországi cégek adatbázisa
– paraméterezhető keresési funkciók
– háromnyelvű (magyar, angol, német) adatbázisok
– minőségügyi linkgyűjtemény
– üzleti ajánlatok megtekintése

Üzleti partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink:
– adatbázisban történő megjelenés
– kiemelt hirdetési megjelenés partnereink számára
– weboldal készítési és webmarketing tanácsadás
– üzleti ajánlatok publikálása


Milyen elérhetőségeken lehet Önökkel kapcsolatba lépni?

Postacím: 1135, Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.
Telefonszám: 350-2601, 350-2602, 350-2604, 350-2605, 350-2607
Fax: 350-2603
E-mail: isobazis@isobazis.hu
Web: www.isobazis.hu
Képviselő neve: Orosz Albert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik