Belföld

A Habia Cable hat országban állítja át rendszerét iScalára

A rendszerek közötti együttműködés és az automatizálási funkciók rendkívül fontosak a globális vezetékgyártó vállalat számára.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Habia Cable nemrégiben aláírta azt a licencszerződést, amelynek értelmében svédországi, angliai, hollandiai, franciaországi, németországi és kínai szoftveralkalmazásait az iScalaŽ kollaboratív ERP-rendszer legújabb változatára frissíti. A Habia Cable egy globális vállalat, amely a nagy kihívást jelentő alkalmazási területek számára gyárt speciális vezetékeket és kábelrendszereket. A vállalat 1992 óta Scala-ügyfél.

„Szeretnénk valamennyi Scala-rendszerünket összekötni az adatkonszolidáció automatizálása, a jelentéskészítés időigényének csökkentése, és a gyorsabb elérhetőség érdekében” – mondta Mikael Eriksson, a Habia Cable informatikai igazgatója. A Scala-frissítéssel az a célunk, hogy még pontosabb és naprakészebb jelentéseket készíthessünk, amelyek megkönnyítik a vezetői döntéshozatalt. Biztosak vagyunk abban, hogy az iScala segíthet ennek a célnak az elérésében, még a különböző időzónák dacára is.”
Eriksson hozzátette, hogy az iScalára való átállással a vállalat időt takaríthat meg a jelentések konszolidálásánál is. Mondanivalóját ezzel foglalta össze: – „Az iScala bevezetése lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjük üzleti céljainkat.”

„A világ különféle cégeinél mostanra már több mint tízezer alkalmazott használja az iScala legfrissebb verzióját az üzleti folyamatok korszerűsítése és a bevétel fokozása érdekében” – mondta Patrick Pando, a Scala Global Sales & Marketing csoportjának alelnöke.

Az iScala úgy készült, hogy teljes körű üzleti felügyeleti funkciókat biztosítson a vállalatok számára bárhol a világon. Integrált ERP-, CRM- és SCM-megoldásokat nyújt egy olyan webes szolgáltatási platformon, amely a helyi nyelvhez, adózási és jogi feltételekhez is igazodik.

# # #

Megjegyzés a szerkesztők számára

A Habia Cable vállalatról
A Habia Cable a Beijer Alma AB leányvállalata. A Beijer Alma AB nagy kihívást jelentő feladatokhoz – elsősorban a telekommunikációs és szállítási iparág, a nukleáris és védelmi létesítmények számára — gyárt speciális vezetékeket és kábelrendszereket. A Habia Cable gyártóüzemekkel rendelkezik Svédországban, Németországban és Kínában, kereskedelmi vállalatai pedig Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, összesen 15 országban találhatók meg. 2002-es éves forgalma 403 millió svéd korona volt. A Habia Cable 366 alkalmazottat foglalkoztat. További információk: www.habia.se.

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják.
A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
Š2004 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a ScalaŽ és az iScalaŽ bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik