Belföld

Kartonpack: elhalasztották a zártkörű társasággá alakítást

Elhalasztották a Kartonpack Dobozipari Rt. zártkörűvé alakításáról szóló határozatot a cég hétfői közgyűlésén - tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A közlemény alapján a zártkörűvé alakításról szóló határozatot technikai akadály miatt kellett elhalasztani. A Kartonpack 2003. december 29-i rendkívüli közgyűlése döntött arról, hogy kéri névre szóló törzsrészvényeinek törlését a magyar tőzsde terméklistájáról. A kibocsátó a törlési kérelmét 2004. január 12-én juttatta el a BÉT-re, és a kérelemmel egyidejűleg jóváhagyásra benyújtotta a Britton Capital and Consulting Kft. részvényesnek a tőzsdei ajánlat tervezetét.

A Budapesti Értéktőzsde Rt. viszont elutasította a debreceni székhelyű Kartonpack Dobozipari Rt. törzsrészvényeinek törléséről szóló kérelmet. A BÉT ugyanis a benyújtott tőzsdei ajánlattal kapcsolatban hiánypótlásra szólította fel a kibocsátót, amelynek a megadott határidőig nem tettek eleget. Ráadásul a Britton mint ajánlattevő 2004. január 28-án közölte a BÉT-tel: visszavonja ajánlatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik