Belföld

Csányi Sándor lett “Az év üzletembere”

Csányi Sándor, az OTP Bank Rt. elnök vezérigazgatója kapta az Ernst and Young nemzetközi tanácsadó cég által alapított, "az év üzletembere" elismerést Magyarországon.

Az év üzletembere elismerés “példakép” különdíjának nyertese Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója, “a merész újító” cím győztese Szentkúti László, az Epcos Kft. ügyvezető igazgatója, “a jövő ígérete” cím nyertese Málnay B. Levente, a Viva TV vezérigazgatója lett. Az Ernst and Young Tanácsadó Kft. az idén először hirdette meg Magyarországon a nemzetközi életben üzleti Oscarként emlegetett, az év üzletembere díj pályázatot, azzal a céllal, hogy elősegítse az üzleti, gazdasági, társadalmi szempontból kivételes teljesítmények elismerését, azok reflektorfénybe állítását.


A vasárnapi díjátadó gálaesten többek között részt vett Medgyessy Péter miniszterelnök, László Csaba pénzügyminiszter, Draskovics Tibor kijelölt pénzügyminiszter, Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék elnöke. Czakó Borbála, a magyarországi Ernst and Young vezérigazgatója emlékeztetett arra, hogy az Ernst and Young az év üzletembere díjat 1986-ban indította és ma már 36 országban jegyzik. A vezérigazgató elmondta, hogy az év üzletembere díj magyar nyertese képviseli az országot a május 27-30. között Ernst and Young év üzletembere világversenyen, Monte-Carloban. A vezérigazgató szólt arról, hogy az idei díjazottak és jelöltek felvételt nyernek az Ernst and Young február közepén induló Business Class exkluzív üzleti klubjába, ahová kizárólagos ajánlás útján lehet bekerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik