Belföld

A svéd Getinge globálissá teszi az iScala használatát

A Scala a Getinge leányvállalatainak és részlegeinek nemzetközi szintű vezető ERP-rendszer szállítója.

Amszterdam, 2004. január 27. – A Scala Business Solutions bejelentette, hogy az egészségügyi és gyógyszerészeti felszerelések nemzetközi piacán vezető cégként számon tartott Getinge új iScalaŽ kollaboratív ERP-alkalmazásokat vásárolt egyes latin-amerikai, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben található részlegeibe. A múlt hónapban aláírt új licencmegrendelés értéke (a karbantartási és konzultációs szolgáltatások nélkül) 175 ezer euró (216 ezer USD).

„Az iScala globális rendelkezésre állása és a hozzánk hasonló nemzetközi vállalatok számára optimális kialakítása teszi indokolttá, hogy továbbra is az iScala-rendszerbe fektessünk be” – mondta Alan Mason, a Getinge-csoport IT-igazgatója. A cég 1997 óta Scala-vásárló; Európában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében 11 országban rendelkezik Scala-alkalmazásokkal. – „A Scala szervezete remekül illeszkedik a mi globális támogatási követelményeinkhez. Ez a tény és a Scala üzleti funkcionalitása megkönnyítette a döntést. Legújabb befektetésünk megerősíti a Scala vezető ERP-szállítói pozícióját a teljes nemzetközi Getinge-csoport szintjén.”

A Getinge az iScala Business Intelligence Server (Üzleti Intelligencia szerver) termékkel egészítette ki megoldásainak sorát a jobb jelentéskészítő képességek kialakítása érdekében, továbbá azért, hogy a teljes szervezetben szélesebb körű információn alapuló és előrelátó döntéseket lehessen hozni. Az iScala BI szerver-alkalmazások lehetővé teszik az adatok gyors listázását, tárolását és elemzését, valamint azt, hogy másodpercek alatt elérhetők legyenek, és hatékonyabbá tegyék a vállalati felhasználók munkáját.

„A Getingéhez hasonló globális cégek továbbra is ki tudják használni a helyismeretünkből és szakértelmünkből fakadó előnyöket azokban az országokban, ahol jelen vannak” – mondta Patrick Pando, a Scala Global Sales and Marketing részlegének alelnöke. – „Az iScala úgy készült, hogy teljes üzleti funkcionalitást nyújtson a vállalatoknak a világ bámely részén. Bevált nemzetközi funkciói és az, hogy több mint 30 nyelven áll rendelkezésre, egyszerűbbé teszik a globális üzleti tevékenységet.”

# # #

Megjegyzés a szerkesztők számára

A Getingéről
A Getinge az egészségügyi, utógondozási és gyógyszeripari ágazat, illetve laboratóriumok felszereléseinek és rendszereinek vezető szállítója. Fertőzésmegelőző, műtőkben használatos, betegekkel kapcsolatos higiéniai, valamint kezelő és sebkötözési felszereléseket, szolgáltatásokat és technológiákat nyújtanak világszerte. A Getinge Group közel 6 ezer alkalmazottat foglalkoztat, éves nettó bevétele 9 milliárd svéd korona. További információk: www.getinge.com.

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják.
A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
Š2004 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a ScalaŽ és az iScalaŽ bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik