Belföld

Mike Dalton a Network Associates új regionális elnöke

Az EMEA területek (Európa, Közel-Kelet, Afrika) új igazgatójának elsődleges feladata az összes értékesítési és működési folyamat összefogása és felügyelete.

Az EMEA területek (Európa, Közel-Kelet, Afrika) új igazgatójának elsődleges feladata az összes értékesítési és működési folyamat összefogása és felügyelete, a Network Associates további gyors nemzetközi növekedésének érdekében.

Mike Dalton öt és fél éve tölt be különféle szenior menedzsment pozíciókat a Network Associates-nél, legutóbb az angol, ír és dél-afrikai régiók elnökhelyettese és ügyvezetője volt. Ezt megelőzően számos egyéb kulcspozícióban dolgozott, többek közt a Network Associates európai csatornájának kiskereskedelmi és telesales csoportját is menedzselte. Szolgálati ideje alatt Dalton kialakította a Network Associates harmadik szereplő csatornáin keresztüli értékesítési stratégiáját. Az általa a régióban kifejlesztett piacelérési program használatát a Network Associates azóta kiterjesztette az egész világra.

„Az elmúlt öt évben Mike jelentős mértékben járult hozzá az EMEA szervezetéhez és a Network Associates sikeréhez- kommentálta Weiss a döntést. „Nagyon sikeres sales programokat és csatornákat fejlesztett összeurópai szinten, és állandó jelleggel kiemelkedő teljesítményeket mutatott fel.”

Mike Dalton az angliai Sheffield Polytechnic-en szerezte meg mérnöki diplomáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik