Belföld

Beindult a bankárkormány-weboldal

A 2003-as és a 2004-es év fordulóján bankárvilág köszöntött be Magyarországon, amelynek egy bankárkormány az irányítója - mondta Répássy Róbert szombaton a Fidelitas sajtótájékoztatóján, amelyen a Nyitrai Zsolttal és Király Nórával, a Fidelitas alelnökeivel közösen a www.bankarkormany.hu interaktív honlapot mutatta be.

A fideszes képviselő hangsúlyozta, hogy a kabinetben a kormányfőn kívül a pénzügyminiszter is a bankárvilágból való. "Sajnos bankárlogikával működtetik az országot, amely logika lényege, hogy amit adnak, azt kamatostul veszik vissza" - idézi Répássy Róbertet az MTI.

A Fidelitas által létrehozott interaktív honalapon - mint mondták - "görbe tükröt igyekeznek mutatni a bankárkormánynak". A honalap fejlécében Medgyessy Péter karikatúrája látható, a miniszterelnök kalapban és csokornyakkendőben fintorog, mögötte pénzhalom tornyosul. A honlapon rajzfilm is látható, valamint számítások arra, mennyivel kell magasabb törlesztőrészletet fizetnie annak, aki már az új rendszer szerint jut hozzá kedvezményes lakáshiteléhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik